Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17

      
1.
ДС60532

Попова, Валентина Миколаївна.
Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв. Кн. 1 [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 194 арк.+дод.(299арк.). - арк.183-194
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА305185

Попова, Валентина Миколаївна.
Дослідження фізичних методів підготовки сировини та розробка технологій високоякісних алкогольних напоїв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Попова Валентина Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ2873


Концентрати для напоїв. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ3133


Настої спиртові із рослинної сировини для лікеро-горілчаного виробництва. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1570-90.- Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ1833


Морси плодово-ягідні спиртові; Технічні умови [Текст] / розроб. С. Олійнічук [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1750-90; Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - III, 9 c. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ4770


Вода підготовленна для лікеро-горілчаного виробництва. Фотометричний метод визначання прозорості [Текст]. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 5 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ5002


Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Перманганатнометричний метод визначання окиснюваності [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ5003


Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Фотометричний метод визначання масової концентрації силікатів [Текст]. - Чинний від 2010.07.01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА394101

Олійник, Світлана Іванівна.
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ7354


Екстракти плодові та ягідні для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-10-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ7227


Вугілля активне для лікеро-горілчаного виробництва. Метод визначання лужності водного настою [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ7527


Сироп цукровий для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-09-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ8027


Вугілля активне для лікеро-горілчаного виробництва. Метод визначання активності за адсорбцією оцтової кислоти [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ8026


Колер для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА446700

Мирзарахметова, Дилбар Тохтамуратовна.
Получение иммобилизованных ферментов, стабильных в органических средах, для совершенствования технологии производства спиртных напитков [Text] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 02.00.17, 03.00.01 / Мирзарахметова Дилбар Тохтамуратовна ; Нац. ун-т Узбекистана, Ташкент. хим.-технол. ин-т. - Ташкент, 2016. - 75 с. : рис., табл. - Текст узб., рос., англ.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА452214

Кузьмін, Олег Володимирович.
Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Кузьмін Олег Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 43 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС146833

Олійник, Світлана Іванівна.
Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олійник Світлана Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 123-147.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського