Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
1.
ДС76632

Дідик, Інна Вікторівна.
Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дідик Інна Вікторівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2003. - 277 арк. - арк. 140-161

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА323321

Дідик, Інна Вікторівна.
Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Дідик Інна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА732056

Сирохман, Іван Васильович.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / Сирохман І. В., Донцова І. В. ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. - 319 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 287-317. - 500 прим. - ISBN 978-966-1537-78-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ9095


Галети. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4429:2005 ; Чинний від 2018-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського