Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
|
| | |
|
1. | ДС108094
Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС63751
Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС67448
Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА312268
Павлишин, Маріанна Львівна. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА367516
Жидецька, Інна Василівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА309067
Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА357197
Полякова, Алла Веніамінівна. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА403759
Котузаки, Олена Миколаївна. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА406734
Касабова, Катерина Рубенівна. Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 24 с. : табл., рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА819155
Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / [А. М. Діхтярь та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Рогожников О. В. , 2017. - 135 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 118-135. - 100 прим. - ISBN 978-617-7384-85-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА440790
Лісовська, Тетяна Олегівна. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лісовська Тетяна Олегівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС138243
Касабова, Катерина Рубенівна. Технологія маффінів підвищеної харчової цінності з продуктами переробки зародків пшениці та бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Касабова Катерина Рубенівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 261 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-194.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС140121
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 277 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-183.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС140366
Котузаки, Елена Николаевна. Разработка технологии и рецептур бисквитных полуфабрикатов на основе нехлебопекарных видов муки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Елена Николаевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - Одесса, 2013. - 224 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 144-170.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС144448
Жидецька, Інна Василівна. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Полтава, 2009. - 237 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 168-188.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |