Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (69)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС88579

Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Львівська комерційна академія Укоопспілки. - К., 2005. - 267 арк. - арк. 155-181

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС108094

Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 303 арк. - арк. 160-188

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС58129

Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС63751

Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС67448

Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Львівська комерційна академія. - Л., 2000. - 304 арк. - арк. 142-183

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА312268

Павлишин, Маріанна Львівна.
Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлишин Маріанна Львівна ; Київський національний торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА338600

Лебединець, Віра Тарасівна.
Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Лебединець Віра Тарасівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА363772

Собко, Анна Борисівна.
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Собко Анна Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА367516

Жидецька, Інна Василівна.
Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Жидецька Інна Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА299745

Кравченко, Михайло Федорович.
Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА309067

Медведєва, Анжеліка Олександрівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА357197

Полякова, Алла Веніамінівна.
Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Полякова Алла Веніамінівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2008. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ665


Вафлі. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов, В. Назаренко. - Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с., ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
14.
ВА584951


Выпечка [Текст] / сост. В. В. Улищенко. - Х. : Фолио ; Ростов н/Д : Феникс, 1998. - 496 с. - (Щедрый стол). - ISBN 966-03-0420-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА576690


Торты, десерты, пирожные для вас и ваших друзей [Текст] / сост. Т. П. Тарасова. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. - ISBN 966-548-070-7

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
16.
СТ688


Крекер. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Чинний від 2002.04.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
17.
СТ3403


Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати. Загальні технічні умови. Зміна №1 [Текст]. - Вид. офіц. - Чинниа від 01.08.2007. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 8 с. - (Стандарт організації України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ3363


Торти і тістечка. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандат України, 2007. - III, 22 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ2531


Кекси. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ2564


Рулети бісквітні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 13 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського