Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС56623

Завадинская, Елена Юрьевна.
Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС81535

Чуйко, Андрей Николаевич.
Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС102379

Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС103020

Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335
Дві кн. одиниці

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС59369

Черная, Нина Викторовна.
Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС59271

Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС96742

Макарова, Ольга Васильевна.
Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 174-214

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА340883

Макарова, Ольга Василівна.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА351027

Денисенко, Тетяна Миколаївна.
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА349039

Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА359943

Столярчук, Валентина Миколаївна.
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА301941

Василевич, Олена Вікторівна.
Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА302239

Чорна, Ніна Вікторівна.
Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА299747

Завадинська, Олена Юріївна.
Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинська Олена Юріївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА327887

Чуйко, Андрій Миколайович.
Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
Р109848


Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА693231

Могильный, Михаил Петрович.
Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА726670

Лисюк, Галина Михайлівна.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-144. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-141-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА747303

Лисюк, Галина Михайлівна.
Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-218-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА756801

Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6
Авт. на тит. арк. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського