Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС56623
Завадинская, Елена Юрьевна. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС81535
Чуйко, Андрей Николаевич. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л. - Библиогр.: л. 242-268
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС103020
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС59369
Черная, Нина Викторовна. Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л. - л. 186-209
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС59271
Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС96742
Макарова, Ольга Васильевна. Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 174-214
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА340883
Макарова, Ольга Василівна. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА351027
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА349039
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА359943
Столярчук, Валентина Миколаївна. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | РА301941
Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА302239
Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА299747
Завадинська, Олена Юріївна. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинська Олена Юріївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА327887
Чуйко, Андрій Миколайович. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Р109848
Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : i-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл. - Бібліогр.: с. 46
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА693231
Могильный, Михаил Петрович. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с. - Библиогр.: с. 193-194. - ISBN 5-94343-123-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА726670
Лисюк, Галина Михайлівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 145 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-144. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-141-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА747303
Лисюк, Галина Михайлівна. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 155-174. - 300 прим. - ISBN 978-966-405-218-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА756801
Самохвалова, Ольга Володимирівна. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 90-106. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-255-6 Авт. на тит. арк. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |