Пошуковий запит: (<.>U=Л840.93$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
|
| | |
|
1. | ДС48364
Гааг, Ольга Сергеевна. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 249 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА289626
Гааг, Ольга Сергіївна. Інтенсифікація процесів вилучення пектинових речовин з бурякової тканини [Текст] : автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергіївна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1995. - 28 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | СТ3209
Жом сушений. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА403214
Іващенко, Наталія Вікторівна. Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС140170
Іващенко, Наталія Вікторовна. Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторовна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 139, [1] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-144.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |