Пошуковий запит: (<.>U=Л834$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
|
| | |
|
1. | ДС106986
Шевчук, Олена Юріївна. Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевчук Олена Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 172 арк.: рис., табл. - арк. 144-157
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС63864
Григоренко, Олег Михайлович. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Григоренко Олег Михайлович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 165 л. - л.135-154
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС74923
Антонюк, Ірина Юріївна. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Антонюк Ірина Юріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 216 арк. - арк. 128-150
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА367712
Бондаренко, Юлія Вікторівна. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондаренко Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА317193
Антонюк, Ірина Юріївна. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Антонюк Ірина Юріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА307830
Григоренко, Олег Михайлович. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.М.Григоренко ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА358818
Шевчук, Олена Юріївна. Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевчук Олена Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | Р109201
Напівфабрикати швидкозаморожені та хлібобулочні вироби з них. Стандарт організації України СОУ 15.837-00389676-533:2006. Типова технологічна інструкція ТТІУ 00389676.2561:2006 [Текст] / Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 33 с. - Бібліогр.: с. 38-39
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ2711
Вироби булочні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28809-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ2670
Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28620-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
11. | ДС112651
Бондаренко, Юлія Вікторівна. Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бондаренко Юлія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-166.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ5357
Білково-вітамінні добавки. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ7835
Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1349-90 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27844-88) ; Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ7888
Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1351-81 ; Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА818628
Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів [Текст] : навч.-практ. посіб. / уклад. д-р екон. наук О. В. Павлов. - Перероб. і допов. вид. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 332 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-0-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА836228
Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів [Текст] : навч.-практ. посіб. / уклад. д-р екон. наук О. В. Павлов. - 2-ге вид., допов. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 339 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-00-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |