Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л834$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16

      
1.
ДС106986

Шевчук, Олена Юріївна.
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевчук Олена Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 172 арк.: рис., табл. - арк. 144-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС63864

Григоренко, Олег Михайлович.
Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Григоренко Олег Михайлович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 165 л. - л.135-154

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС74923

Антонюк, Ірина Юріївна.
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Антонюк Ірина Юріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 216 арк. - арк. 128-150

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА367712

Бондаренко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондаренко Юлія Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА317193

Антонюк, Ірина Юріївна.
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Антонюк Ірина Юріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА307830

Григоренко, Олег Михайлович.
Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.М.Григоренко ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА358818

Шевчук, Олена Юріївна.
Удосконалення технології здобних виробів із заморожених напівфабрикатів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевчук Олена Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Р109201


Напівфабрикати швидкозаморожені та хлібобулочні вироби з них. Стандарт організації України СОУ 15.837-00389676-533:2006. Типова технологічна інструкція ТТІУ 00389676.2561:2006 [Текст] / Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - Вид. офіц. - К. : Укрхлібпром, 2007. - 33 с. - Бібліогр.: с. 38-39

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ2711


Вироби булочні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28809-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 12 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ2670


Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Гуленко [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 28620-90; Чинний від 01.07.2007 до 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
11.
ДС112651

Бондаренко, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бондаренко Юлія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 217 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-166.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ5357


Білково-вітамінні добавки. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України)




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ7835


Вироби булочні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1349-90 (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27844-88) ; Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ7888


Здоба українська. Традиційний асортимент. Загальні вимоги [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1351-81 ; Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА818628


Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів [Текст] : навч.-практ. посіб. / уклад. д-р екон. наук О. В. Павлов. - Перероб. і допов. вид. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 332 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-966-97641-0-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА836228


Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів [Текст] : навч.-практ. посіб. / уклад. д-р екон. наук О. В. Павлов. - 2-ге вид., допов. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 339 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7762-00-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського