Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л830.23$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10

      
1.
ДС52585

Фалендыш, Наталия Алексеевна.
Разработка технологии хлебобулочных изделий с применением хлебопекарных дрожжей спиртовых заводов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Фалендыш Наталия Алексеевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 218 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС56483

Погорєлов, Всеволод Володимирович.
Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всеволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 167 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС69861

Каплина, Татьяна Викторовна.
Разработка технологии мучных изделий с использованием дрожжей, активированных в переменном магнитном поле [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Каплина Татьяна Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 227 л.: фото. - Библиогр.: л. 133-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС72666

Козлова, Светлана Георгиевна.
Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА280832

Кириева Татьяна Витальевна
Комбинированный процесс производства дрожжевого теста на основе магнитной обработки жидкостных систем [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12:05.18.16 / Кириева Татьяна Витальевна ; Харьковский ин-т общественного питания. - Х., 1993. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА299266

Погорєлов, Всєволод Володимирович.
Розробка технології електромагнітного активування дріжджів бродильних та хлібопекарських виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Погорєлов Всєволод Володимирович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА301525

Витавская, Анастасия Васильевна.
Прогрессивная технология производства пшеничного хлеба с использованием молочнокислых заквасок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Витавская Анастасия Васильевна ; Московский технологический ин-т пищевой промышленности. - М., 1990. - 52 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА314519

Капліна, Тетяна Вікторівна.
Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Капліна Тетяна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА316611

Козлова, Світлана Георгіївна.
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ІВ200612

Saalfeld, Udo.
Charakterisierung pulverisierter Sauerteige und Möglichkeiten ihrer qualitativen Bestimmung im Brot [Text] : Diss. / U. Saalfeld ; Universität Hannover. Fakultat für Geistes-und Sozialwissenschaften. - Hannover : [б.в.], 1999. - 175 S.: Abb. - Бібліогр.: S.149-161

Рубрики:




Видання зберігається у :

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського