Пошуковий запит: (<.>U=Л83-3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 97
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС52608
Ищенко, Тетьяна Ивановна. Разработка технологий хлеба для экологически загрязненных зон [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ищенко Тетьяна Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 283 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС52474
Шидловская, Елена Брониславовна. Разработка комплексных улучшителей с целью повышения качества хлеба и интенсификации технологического процесса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шидловская Елена Брониславовна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 256 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС52592
Корж, Тамара Владимировна. Разработка технологии производства хлеба с использованием бурых водорослей и продуктов их переработки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Корж Тамара Владимировна ; Министерство высшего и среднего специального образования Украины. - К., 1996. - 300 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС81053
Шевченко, Роман Иванович. Разработка технологии хлебобулочных изделий с использованием растительных белков [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шевченко Роман Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 240 л.: рис. - Библиогр.: л. 148-170
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС83518
Сильчук, Тетяна Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.А.Сильчук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 217 арк.: рис. - арк. 138-156
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС83797
Федорова, Тетяна Олексіївна. Розроблення технології хліба з борошна тритикале [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Федорова Тетяна Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 198 арк.: рис. - арк. 152-169
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС84321
Удворгелі, Лариса Іванівна. Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Удворгелі Лариса Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 192 арк. - арк. 144-164
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС94226
Шаран, Лариса Олександрівна. Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаран Лариса Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 268 арк.: рис., табл. - арк. 155-176
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС94177
Білик, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл. - арк. 157-172
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС94179
Антонюк, Марія Миколаївна. Розробка технологічних основ збагачення хлібобулочних виробів селеном [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Антонюк Марія Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 207 арк.: табл. - арк. 136-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС89027
Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС89985
Гавриш, Тетяна Володимирівна. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС92982
Махинько, Валерій Миколайович. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Махинько Валерій Миколайович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 199 арк.: рис., табл. - арк. 114-127
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС93259
Бондар, Наталія Петрівна. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бондар Наталія Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 265 арк.: табл. - арк. 159-181
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС107084
Віннікова, Владислава Олександрівна. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк. - арк. 143-158
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
16. | ДС49014
Рыбникова, Алла Владимировна. Разработка технологии производства хлебобулочных изделий с повышенным содержанием белков растительного и животного происхождения [Текст] : дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / Рыбникова Алла Владимировна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 165 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС59168
Лебеденко, Татьяна Евгеньевна. Разработка комплексных улучшителей для хлебопекарного производства [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Т.Е.Лебеденко ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 248 л. - л. 182-210
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС62498
Нікончук, Олена Анатоліївна. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Нікончук Олена Анатоліївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 223 л. - л. 148-163
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС60890 з дод.
Ковбаса, Володимир Миколайович. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Ковбаса Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 339 л.+ 266л. дод. - л. 306-339
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС58764
Симакова, Ольга Александровна. Разработка технологии изделий из дрожжевого теста с использованием амаранта багряного [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Симакова Ольга Александровна ; Донецкий гос. коммерческий ин-т. - Донецк, 1998. - 154 л.: ил. + прил. - л. 132-154
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |