Пошуковий запит: (<.>U=Л817$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
|
| | |
|
1. | ДС75715
Сердюк, Людмила Васильевна. Научное обоснование формирования качества комбинированных зерновых продуктов повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сердюк Людмила Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 339 л. + прил. 191л. - Библиогр.: л. 303-339 Две кн. единицы
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА315329
Сердюк, Людмила Василівна. Наукове обгрунтування формування якості комбінованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сердюк Людмила Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 34 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА612327
Васюкова, Ганна Тимофіївна. Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196. - ISBN 966-7745-09-0 Текст рос. мовою.- На тит. арк. рік видання: 2000
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |