Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л815.37$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
1.
ДС86544

Тормосов, Юрій Михайлович.
Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 339 арк.: рис. - арк. 277-308

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС72051

Бабкіна, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 351 арк. - арк.192-229

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС77714

Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 260 арк. - арк. 157-179

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА362963

Саєнко, Сергій Юрійович.
Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович ; Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. - Мелітополь, 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА316549

Бабкіна, Ірина Володимирівна.
Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабкіна Ірина Володимирівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА323716

Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лебединець Ігор Володимирович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 19 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА333682

Тормосов, Юрій Михайлович.
Геометричне моделювання та оптимізація процесу теплової променевої обробки харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.01.01 / Тормосов Юрій Михайлович ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2004. - 34 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання

Саєнко, Сергій Юрійович.
Геометричне моделювання рефлекторів теплотехнічних установок [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.01 / Саєнко Сергій Юрійович. - Х., 2009.

Рубрики:



 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського