Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (65)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС49438

Перетяка, Сергей Николаевич.
Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС56392

Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС88458

Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС102232

Потапов, Владимир Алексеевич.
Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Владимир Алексеевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 378 л.: рис.+ прил. - Библиогр.: л. 349-378
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС70595

Шишко, Людмила Станиславовна.
Моделирование тепломассопереноса в процессе конвективной сушки пищевого сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шишко Людмила Станиславовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 163 л. - Библиогр.:л. 146-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС73286

Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС73753

Погожих, Николай Иванович.
Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Николай Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 369 л. - Библиогр.: л. 332-355

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА290730

Перетяка, Сергій Миколайович.
Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА298481

Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА339274

Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА350671

Потапов, Володимир Олексійович.
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 35 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА284894

Терзієв, Сергій Георгійович.
Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА315580

Шишко, Людмила Станіславівна.
Моделювання тепломасопереносу в процесі конвективного сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Л.С.Шишко ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА316343

Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА318788

Погожих, Микола Іванович.
Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Микола Іванович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 34 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА568343

Марценюк, Олександр Степанович.
Конспект лекції "Сушіння" з дисциплини "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / О. С. Марценюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 68 с.
На обкл. авт. не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
17.
ВА605873

Сукманов, Валерий Александрович.
Установки для сушки жидких пищевых продуктов и пути повышения их технического уровня [Текст] / В. А. Сукманов ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2001. - 172 с.: ил. - Библиогр.: с. 155-171. - ISBN 966-7634-36-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА626411

Антипов, Сергей Тихонович.
Тепло- и массообмен при сушке в аппаратах с вращающимся барабаном [Текст] / С. Т. Антипов [и др.] ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2001. - 308 с.: рис. - Библиогр.: с. 247-253. - ISBN 5-89448-158-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА670192

Федоткин, Игорь Михайлович (1921–).
Импульсная сушка измельченного растительного сырья [Текст] : теория, методы расчета, физические эффекты, технологические регламенты и конструкции аппаратов / И. М. Федоткин, В. В. Боровский. - Винница : [б. и.], 2002. - 298 с. - Библиогр.: с. 278-296. - ISBN 966-527-084-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА726310

Потапов, Владимир Алексеевич.
Кинетика сушки: анализ и управление процессом [Текст] : монография / В. А. Потапов ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : Харьк. гос. ун-т питания и торговли, 2009. - 250 с. : табл., рис. - Библиогр.: с. 232-250. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-110-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського