Пошуковий запит: (<.>U=Л80-106$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
|
| | |
|
1. | РА336432
Чоманов, Уршибай. Разработка термодинамических методов и средств анализа связи влаги в пищевых продуктах [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 ; 05.18.04 / Чоманов Уршибай ; Московский ин-т прикладной биотехнологии. - М., 1990. - 39 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВС43563
Михальські, Торстен. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] / Т. Михальські [и др.]. - Л. : ПАІС : Європейський центр менеджменту якості та гігієни продуктів харчування "Лілія", 2006. - XI, 336 с. - Бібліогр.: с. 317-320. - ISBN 966-7651-44-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА660794
Сертифікація, ліцензування та управління якістю продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисциплін та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Старчова, Л. В. Пешук. - К. : НУХТ, 2004. - 58 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА666225
Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. аграр. навч. закл. / Ю. І. Посудін ; Кабінет Міністрів України, Національний аграрний ун-т. - К. : Арістей, 2005. - 408с.: рис., табл.+ 4 арк. іл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА666749
Довідник основних термінів та визначень щодо виробництва продукції тваринного походження, переробки та комплексу заходів із забезпечення її якості [Текст] / Н. В. Букалова [та ін.]. - Біла Церква : [б.в.], 2005. - 152 с. - Бібліогр.: с. 149. - ISBN 966-7417-72-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р114744
Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : завдання для контр. і самост. роботи студ. напряму підгот. "Товарознавство та торговельне підприємництво" ф-ту заоч. освіти / уклад. П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2009. - 24 с. - Бібліогр.: с. 24
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА724869
Тюрікова, Інна Станіславівна. Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ [Текст] : моногр. / І. С. Тюрікова ; Укоопспілка, Полтав. ун-т споживч. кооперації України, Каф. технології та організації харч. вир-в. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 237 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 214-220. - 1000 прим. - ISBN 978-966-184-064-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА400427
Леус, Руслан Миколайович. Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Леус Руслан Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | В354687/1
Реология в процессах производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие : в 2 ч. / Харьк. гос. ун-т питания и торговли. - Х. : ХГУПТ, 2012 . Ч. 1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей / [А. И. Черевко и др.]. - 2012. - 180 с. : рис. - Бібліогр.: с. 178-180. - 100 прим. - ISBN 978-966-405-275-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ІВ223124
Water management in the design and distribution quality of foods [Text] : ISOPOW 7 / ed. by Yrjö H. Roos, R. B. Leslie, Peter J. Lillford. - Lancaster ; Basel : Technomic publ., 1999. - XVI, 602 p. : fig. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 1-56676-763-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА821495
Шаповал, Світлана Леонідівна. Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів [Текст] : монографія / С. Л. Шаповал, Р. П. Романенко, Н. П. Форостяна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 191 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 178-191. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-849-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА845376
Кордзая, Натела Ревазівна. Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції [Текст] : монографія / Кордзая Н. Р., Єгоров Б. В. - Херсон : ОЛДІ-плюс, 2019. - 156 с. : рис. - Бібліогр.: с. 139-156. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-320-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА845528
Харчова та санітарна токсикологія [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Кузьмін та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Нац. авіац. ун-т, ПАТ "ВНЗ "Міжрегіон. Акад. упр. персоналом". - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. - 554 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538-551. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-383-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | CDR2359
Еко- та ГМ-продукти [Електронний ресурс] : навч. посіб. / [Г. О. Бірта та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Електрон. текст. дані. - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 1 електрон. опт. диск (CD-R) ; 12 см + 1 склад. арк. - Систем. требования: CD-R ; 80 min / 700 Mb / 52х. - Назва з етикетки контейнера. - ISBN 978-966-184-382-9 (CD box)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ІВ228617
Food Safety and Security: an International Aspect [Text] : monography / [N. Kordzaia et al.]. - Kherson : OLDI-PLUS, 2020. - 125 p. : fig., tab. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 copies прим. - ISBN 978-966-289-392-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА852098
Решта, Сентябрина Петрівна. Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / С. П. Решта, Л. М. Пилипенко, О. І. Данилова ; за ред. Пилипенко Л. М., д-ра техн. наук, проф., засл. діяча науки і техніки України. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. - 333 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 256-262. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-523-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС140272
Леус, Руслан Миколайович. Удосконалення процесів стабілізації продукції харчових виробництв [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Леус Руслан Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 145 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 132-145.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості [Текст] : навч. посіб. - Одеса : Олді +, 2023. - 278 с. - ISBN 978-966-289-727-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |