Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я212$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
|
| | |
|
1. | ВА571086
Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : около 42 000 терминов / В. И. Дашевский [и др.] ; ред. Л. П. Ковальская. - 3. изд., стереотип. с доп. - М. : Руссо, 1995. - 704 с. - ISBN 5-88721-033-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | Р77649
Довідник термінів по визначенню якості, складу, структури, властивостей продуктів харчування [Текст] / підгот. Микитюк П. В. ; Білоцерків. с.-г. ін-т. - Біла Церква : [б. и.], 1994. - 25 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | СО27310
Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 73. - ISBN 966-7961-61-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СО27309
Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Молоко. м'ясо, риба [Текст] : довідник / упоряд. Н. Р. Крутяк ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 76 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - ISBN 966-7961-63-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СО27308
Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Фрукти, овочі продукти їх переробляння, соки та безалкогольні напої [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 72 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 70. - ISBN 966-7961-64-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВС41850
Ракипов, Назиб Галиевич. Французско-русский словарь по сельскому хозяйству и продовольствию [Текст] : около 85 000 терминов / Н. Г. Ракипов. - М. : РУССО : Русский язык, 2002. - 855 с. - Альтернативное название : Dictionnaire Francais-Russe de l'Agriculture et de l'Agro-Alimentaire. - ISBN 5-88721-130-X "РУССО". - ISBN 5-200-03201-6 "Русский язык" На обл. авт. не указ.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА672711
Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : около 42 000 терминов / В. И. Дашевский [и др.] ; ред. Л. П. Ковальская. - 5-е изд.,стер. - М. : РУССО, 2004. - 665 с. - ISBN 5-88721-246-2 ("РУССО"). - ISBN 5-8033-0297-X ("Живой язык")
Рубрики:
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА868504
Бліщ, Роксолана Олександрівна. Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2023. - 147 с. - Бібліогр.: с. 147. - 100 прим. - ISBN 978-617-8070-75-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |