Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (28)
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.127$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12

      
1.
ДС49766

Шоаземед Гуду Гембрескемел
Использование местных жирующих материалов в кожевенной промышленности в Республике Эфиопии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.19.05 / Шоаземед Гуду Гембрескемел ; Государственная академия легкой промышленности Украины. - К., 1995. - 86 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА290502

Шоаземед, Г. Г..
Использование местных жирующих материалов в кожевенной промышленности в Республике Эфиопии [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.19.05 / Шоаземед Г. Г. ; Государственная академия легкой промышленности Украины. - К., 1996. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ3065


Концентрат фосфатидний ріпаковий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ3299


Олія гірчична. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ4185


Порошок гірчичний. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 12 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ІВ199931

Gurgel, Andreas.
Untersuchungen zur technisch-technologischen Gestaltung der Ernte und Verarbeitung von Leindotter (Camelina sativa (L.) Crantz) [Text] : Diss. / A. Gurgel ; Universität Rostock. Agrar- und Umweltwiss. Fak. - Rostock : [б.в.], 2000. - 130 S.: Abb. - Бібліогр.: S.117-128

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
7.
РА407444

Комарчук, Дмитро Сергійович.
Режими роботи електротехнологічного комплексу з системою автоматичного управління для теплової обробки зерна ріпака [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 / Комарчук Дмитро Сергійович ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2014. - 22 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА409041

Кошицька, Ніна Анатоліївна.
Вплив елементів технології сушіння і зберігання на якісні показники насіння ріпаку для промислового переробляння [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Кошицька Ніна Анатоліївна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ, 2014. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ7945


Насіння гірчиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-08-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-9.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА427258

Волощенко, Тетяна Олександрівна.
Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Волощенко Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ8661


Олія ріпакова. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 19 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 19

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА433582

Черства, Альона Олександрівна.
Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Черства Альона Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 18 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського