Пошуковий запит: (<.>A=ТОПОЛЬНИК$<.>+<.>A=ВЕРА$<.>+<.>A=ГРИГОРЬЕВН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС75827
Топольник, Вера Григорьевна. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л. - Библиогр.: л. 326-354
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС63863
Топольник, Елизавета Викторовна. Механизмы действия конъюгатов ГАМК с витаминами на тормозные постсинаптические потенциалы нейронов новой коры мозга крыс [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.13 / Топольник Елизавета Викторовна ; Одесский гос. ун-т им. И.И.Мечникова. - О., 1999. - 118 л. - л.102-118
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС64481
Топольникова, Наталья Витальевна. Влияние ионизирующего излучения на глюкокортикоидную функцию надпочечников крыс разного возраста [Текст] : дис... канд. биол. наук: 03.00.01 / Топольникова Наталья Витальевна ; АМН Украины, Институт геронтологии. - К., 1999. - 163 л. - л. 133-163
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА318883
Топольник, Віра Григорівна. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА590250
Топольник, Вера Григорьевна. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст] / В. Г. Топольник. - Донецк : Кассиопея, 1998. - 196 с. - ISBN 966-7418-22-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА630519
Веракша, Тамара Васильевна. Функционально-семантическая дифференциация паронимов русского языка [Текст] / Т. В. Веракша. - СПб. : НИИХ СПбГУ, 2000. - 206 с. - Библиогр.: с. 166-179. - ISBN 5-7997-0243-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА636919
Топольник, Вера Григорьевна. Системный анализ процессов производства кулинарной продукции [Текст] / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 152 с.: рис. - Библиогр.: с. 147-151. - ISBN 966-7634-68-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВС39609
Беларусь на мяжы тысячагоддзяу [Текст] / І. М. Абрамау [та ін.] ; рэд. кал. А. П. Вайтовіч [та ін.]. - Мінск : Беларуская Энциклапедыя, 2000. - 429 с. - Библиогр.: в кінці розд. - ISBN 985-11-0191-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА691419
Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 181 c. - Бібліогр.: с. 181. - ISBN 978-966-385-057-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА691474
Топольник, Віра Григорівна. Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник, М. А. Котляр ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 211 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 208-209. - ISBN 978-966-385-056-6
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА695814
Чарнобыльскія матылі: жыцце пасля Чарнобыля [Text] / пер. М. Бенц [та інш.] ; ред.-склад. В. Вераб'ева ; Арганізацыя па бяспецы і супрацоуніцтве у Еуропе. Мінскі офіс, Грамадскае аб'яднанне "Беларускі сацыяльна-экалагічны саюз "Чарнобыль". - Мінск : Грамадскае аб'яднанне "Рэспубліканскі літаратурна-мастацкі фонд "Гронка", 2003. - 213 с. - ISBN 985-6556-05-8 На англ., беларус., нямецкай і рускай мовах
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА696581
Топольник, Вера Григорьевна. Квалиметрия в ресторанном хозяйстве [Текст] : монография / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 243 с. - Библиогр.: с. 234-243 (108 назв.). - ISBN 978-966-385-081-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА672067
Веракіс, Андрій Іванович. Основи психології [Текст] : навч. посібник / А. І. Веракіс [и др.]. - К. : [б.в.] ; Х. : [б.в.], 2005. - 416 с.: рис. - Бібліогр.: с. 412-414. - ISBN 966-8097-06-8 Автори зазнач. на звороті тит. арк.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВА717780
Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 174 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 173. - ISBN 978-966-385-055-9
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА718242
Топольник, Віра Григорівна. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 116 с. - Бібліогр.: с. 113-114. - ISBN 978-966-385-140-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА722146
Топольник, Віра Григорівна. Математико-статистичні методи досліджень [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 176 с. - Бібліогр.: с. 173-175. - ISBN 978-966-385-141-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА742285
Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - 391 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 325-328. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-229-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА743728
Водка: технология, качество, инновации [Текст] : монография / О. В. Кузьмин [и др.] ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2011. - 307 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 282-307. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-237-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА745205
Оцінка персоналу ресторанного господарства [Текст] : монографія / Топольник В. Г. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 272 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 270-272. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-236-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВС53821
Класіка [Текст] / уклад. Язэп Янушкевіч ; [пер.: Бабіньская-Крыжаньская Б. і ін.]. - Мінск : Віктар Хурсік [выд.], 2008. - 239 с. - (Літаратура XIX стагоддзя). - Текст білорус., англ., нім. - 200 прим. - ISBN 978-985-6718-90-1 Содержание: Дунін-Марцінкевіч, Вінцэнт. Пінская шляхта / Вінцэнт Дунін-Марцінкевіч Вераніцын, Кастусь. Тарас на Парнасе / Кастусь Вераніцын
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |