Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (22)Журнали та продовжувані видання (3)
Пошуковий запит: (<.>A=ГНІЦЕВИЧ$<.>+<.>A=ВІКТОРІЯ$<.>+<.>A=АЛЬБЕРТІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10

      
1.
РА371015

Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА634888


Амарант. Перспективи використання [Текст] / В. А. Гніцевич [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 157 с.: іл. - Бібліогр.: с. 149-156. - ISBN 966-7634-49-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА665489


Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні [Текст] / О. О. Шубін [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2004. - 192 с. - Бібліогр.: с. 158-167. - ISBN 966-7634-73-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС119228 з дод.

Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 379 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 321-379.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура. - Донецьк, 2009. - 365 арк. : табл., рис. Шифр ДС119228 дод.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА775192


Технологія харчових продуктів рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / [Гніцевич В. А. та ін. ; за ред. В. А. Гніцевич] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-324. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-293-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА785356


Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини [Текст] : монографія / Гніцевич В. А. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : Донбас, 2014. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-638-284-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВС65977


Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 с. : рис. - Назва обкл. : Закуски. - Бібліогр.: с. 173-175. - 200 прим. - ISBN 978-966-629-890-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА836283


Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-637-912-5
До 50-річчя Каф. устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі (1969-2019).

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА855123

Дейниченко, Людмила Григорівна.
Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим. - ISBN 978-617-8072-07-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання

Гніцевич, В. А.
Харчові технології [Текст] : підручник / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко. - ISBN 978-966-918-108-4.
Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження. - Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024. - 412 с. - ISBN 978-966-918-109-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського