Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Р124.518$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.ДС89867 Терещенко В. Г. Гигиена и физиология труда при выращивании и переработке подсолнечника по индустриальным технологиям [Текст] : Дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Терещенко Валерий Григорьевич ; Ин-т медицины труда АМН Украины. - К., 2005. - 252 л.: рис.
2.РА338471 Терещенко В. Г. Гігієна та фізіологія праці при вирощуванні та переробці соняшника за індустріальними технологіями [Текст] : Автореф. дис... канд. мед. наук: 14.02.01 / Терещенко Валерій Григорович ; Ін-т медицини праці АМН України. - К., 2005. - 20 с.: рис., табл.
3.РА281247 Григорович В. Д. Зміни функціонального стану серцево-судинної системи і принципи його корекції у робочих,зайнятих в мікробіологічному виробництві лізину? [Текст] : Автореф.дис...канд.мед.наук:14.00.06 / Григорович Віра Діонісівна ; Український медичний ун-т ім. О.О.Богомольця. - К., 1993. - 26 с.
4.Р78691 Вендичанський В. Н. Конспект лекції "Травми на підприємствах харчової промисловості, їх запобігання та надання першої допомоги" з дисципліни "Охорона праці" [Текст] : Для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / В. Н. Вендичанський ; Український ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 1995. - 16 с.
5.ВА587819 Одарченко М. С. Охорона праці на підприємствах харчування [Текст] : Навч. посібник для студ. технол. ф-тів торг.-технол. вузів / М. С. Одарченко. - Х. : Основа, 1998. - 428 с.
6.ВА656724 Державне регулювання виробництва та контроль за безпечністю тютюнових виробів в Україні [Текст] : Зб. науково-практ. та інформ. матеріалів / Громадська організація "Фонд "Здоров'я для всіх". - К. : ЗАТ "Віпол", 2004. - 131 с.
7.РА388239 Бандрівський Ю. Л. Особливості клінічного перебігу, діагностики та лікування захворювань пародонта у працівників кондитерського виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.22 / Бандрівський Юрій Любомирович ; Львів. нац. мед. ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2012. - 17 с.
8.ДС132123 Бандрівський Ю. Л. Особливості клінічного перебігу, діагностики та лікування захворювань пародонта у працівників кондитерського виробництва [Текст] : дис. ... канд. мед. наук : 14.01.22 / Бандрівський Юрій Любомирович ; Держ. вищ. навч. закл. "Терноп. держ. мед. ун-т ім. І. Я. Горбачевського". - Т., 2012. - 167 арк. : рис., табл.
9.РА404897 Євтушенко О. В. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості на основі прогнозування ризиків травмування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.26.01 / Євтушенко Ольга Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Держ. служба гірн. нагляду та пром. безпеки України, Держ. установа "Нац. НДІ пром. безпеки та охорони праці". - К., 2014. - 20 с. : рис.
10.ВА807459 Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл.
11.РА436644 Брухно Р. П. Гігієнічна оцінка впливу виробничих чинників на здоров'я операторів з розливу безалкогольних і слабоалкогольних напоїв та профілактика їх несприятливої дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Брухно Роман Петрович ; Нац. мед. ун-т ім. О. О. Богомольця. - Київ, 2018. - 24 с. : рис., табл.
12.СТ10352 Насоси рідинні. Вимоги щодо безпеки. Устатковання для перероблення сільськогосподарської продукції. Правила проектування для забезпечення гігієни під час використання [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - V, 20 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
13.ДС142788 Євтушенко О. В. Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості на основі прогнозування ризиків травмування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.26.01 / Євтушенко Ольга Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 223 арк. : табл., рис.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського