Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.852$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13

      
1.
ДС45002

Билко, Татьяна Николаевна.
Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения [Текст] : дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Билко Татьяна Николаевна ; Украинский медицинский ун-т им. А.А.Богомольца. - К., 1994. - 226 л. - л.:179-195

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА310006

Норавян, Артак Овсепович.
Санитарная оценка и пищевая ценность мяса и печени овец, больных фасциолезом и дикроцелиозом [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.06 / Норавян Артак Овсепович. - Ереван, 2000. - 28 с.
Текст на арм. язывке. - Описано по переводу

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА591843


Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів [Текст] / О. М. Якубчак [и др.]. - К. : Київська правда, 1999. - 127 с. - (Бібліотека ветеринарної медицини ; 2-3/1999)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА594882

Кравців, Роман Йосипович.
Ветеринарно- санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей [Текст] : навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Ветеринарна медицина" / Р. Й. Кравців, Ю. І. Остап'юк. - Л. : [б.в.], 1999. - 248 с. - ISBN 5-7707-0159-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА619018

Шепелев, Анатолий Федорович.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров [Текст] : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений, обуч. по экон. спец. / А. Ф. Шепелев [и др.]. - Ростов н/Д. : Издательский центр "МарТ", 2001. - 191 с.: рис. - Библиогр.: с.188-189. - ISBN 5-241-00036-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА620456

Копейкина, Людмила Васильевна.
Товароведение и экспертиза качества мяса и мясопродуктов [Текст] : учеб. пособие для студ., обуч. по спец. 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / Л. В. Копейкина ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 173 с.: рис. - Библиогр.: с.166-170. - ISBN 5-93362-002-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА739637


Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : зб. метод. рек. / за ред. д-ра вет. наук, проф. Якубчак О. М., д-ра вет. наук, проф. Олійник Л. В. - К. : Компанія Біопром, 2011. - 186 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. - 1000 прим. - ISBN 978-966-2448-05-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ІВ209616

Sandmeier, Barbara.
Entwicklung einer hochsensitiven immunochemischen Nachweismethode für ZNS-Gewebe in Fleisch und Fleischerzeugnissen [Text] : Diss. / B. Sandmeier ; Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. Die Naturwissenschaftliche Fakultäten. - [Erlangen] : [б.в.], 2005. - 173 S.: Abb., Tab. - Бібліогр.: S. 165-171

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
9.
ІВ194991

Kołożyn-Krajewska, Danuta.
Studium zapewnienia jakości żywności w aspekcie bezpieczeństwa zdrowotnego na przykładzie wybranych produktów mięsnych [Text] / D. Kołożyn-Krajewska. - Warszawa : Rozwój SGGW, 1998. - 86 s.: fig. - Бібліогр.: s.78-86. - ISBN 83-87660-04-3

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
10.
ВА787212

Якубчак, Ольга Миколаївна.
Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб [Текст] : монографія / Якубчак Ольга Миколаївна, Таран Тетяна Володимирівна, Тютюн Анатолій Іванович ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2014. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 103-110. - 300 прим. - ISBN 978-617-7202-25-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА807583

Якубчак, О. М.
Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 138-139. - 100 прим. - ISBN 978-966-929-340-4
Авт. зазнач. на звороті тит. арк.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ІС15374

Vatanparast, Raha.
Entwicklung einer quantitativen Real-Time PCR Methode zur Bestimmung der Gesamtkeimzahl in Geflügelfleisch [Text] : Diss. / Raha Vatanparast ; Von der Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - XVI, 223 Bl. : Abb., Tab. - Бібліогр.: арк. 173-189

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р135001


Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення вмісту нітратів в харчових продуктах" з курсів "Агроекологія", "Загальна екологія та неоекологія", "Екологія людини", "Соціоекологія" для студентів спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" всіх форм навчання [Текст] / [уклад.: Т. С. Тихомирова та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2018. - 18 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 17. - 50 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського