Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС75891 Бровенко Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк.
|
2. | РА290252 Гревцева Н. В. Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с.
|
3. | РА321688 Бровенко Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис.
|
4. | Р77768 Смачні періжки [Текст] / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с.
|
5. | ВА568793 Чепішко П. Завиванці буковинські [Текст] : Зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с.
|
6. | Р80008 100 кулинарных рецептов из сои [Текст] / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с.
|
7. | АО260563 Фельдман И. А. Вареники [Текст] / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана)
|
8. | Р93587 Полякова Н. В. Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий [Текст] : Учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с.
|
9. | ВА606496 Вареники, пельмени, блины [Текст] / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном)
|
10. | ВА606742 Лазарь В. Г. Секреты сои [Текст] : Продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с.
|
11. | ВА606947 Карпенко Е. И. Соя - это здоровье человека [Текст] / Е. И. Карпенко. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с.
|
12. | ВА613145 Все о блюдах из сои [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ПКФ "БАО", 2002. - 381 с.
|
13. | Р90069 Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина)
|
14. | Р90070 Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу [Текст] / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина)
|
15. | ВА615803 Все о блюдах из муки [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с.
|
16. | АО262163 Блины [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана)
|
17. | АО262164 Оладьи и лепешки [Текст] / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана)
|
18. | ВА617276 Блюда из сои [Текст] / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ПКФ "БАО", 2002. - 63 с. - (Коротко о вкусном)
|
19. | ВА622414 Рецептуры мучных изделий [Текст] / сост. Л. А. Зуева, О. В. Саламаха. - М. : ООО "ДеЛи", 2000. - 199 с.
|
20. | ВА621619 Блюда из сои [Текст] / авт.-сост. И. Н. Жукова. - Донецк : Сталкер, 2002. - 288 с. - (Вкусные рецепты)
|
| |