Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (7)Реферативна база даних (26)Журнали та продовжувані видання (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л991.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 38
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС105270 Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2007. - 238 арк.
2.ДС108253 Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 298 арк.
3.ДС74839 Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шевченко Оксана Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 192 арк.
4.ДС76688 Колесникова М. Б. Разработка технологии смесей сухих функциональных для производства эмульсионных соусов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесникова Марина Борисовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 287 л.
5.ДС77383 Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2003. - 196 арк.
6.РА319182 Шевченко О. В. Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В.Шевченко ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.
7.РА320502 Колеснікова М. Б. Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б.Колеснікова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 19 с.
8.РА323638 Крилова Л. В. Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Крилова Людмила В'ячеславівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
9.РА353270 Чоні І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 с.
10.РА357869 Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горальчук Андрій Богданович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.
11.ВА612306 Клюзов Б. Н. Оригинальные соусы [Текст] / Б. Н. Клюзов, А. Т. Васюкова. - Донецк : [б.и.], 2001. - 82 с.
12.ВА686070 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 239с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я")
13.СТ3229 Соуси салатні. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 19 с.: табл. - (Національний стандарт України)
14.ВА698667 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 239 с. - (Кулинария от А до Я)
15.ВА680600 Пряности, приправы, соусы [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 240 с. - (Серия "Кулинария от А до Я")
16.ВА706423 Чоні І. В. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації ресторанного господарства. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 117 c.: рис., табл.
17.РА373394 Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 20 с. : рис., табл.
18.ВА731261 Горальчук А. Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 123 с. : табл., рис.
19.ДС119779 Положишникова Л. О. Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Положишникова Людмила Олександрівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 289 арк. : рис., табл.
20.РА384875 Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дзюндзя Оксана Валентинівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 21 с. : табл., рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського