Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
|
| | |
|
1. | ДС75827
Топольник, Вера Григорьевна. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л. - Библиогр.: л. 326-354
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА318883
Топольник, Віра Григорівна. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА742573
Петрова, Ірина Анатоліївна. Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів [Текст] : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко ; Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т підготов. фахівців кримін. міліції, Каф. екон. безпеки. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-325. - 350 прим. - ISBN 978-966-2536-25-0 На обкл. зазнач. 1-й авт. І. А. Петрова.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС53846
Коваленко, Валентина Алексеевна. Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |