Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ДС53846 Коваленко В. А. Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис.
|
2. | ДС75827 Топольник В. Г. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л.
|
3. | РА318883 Топольник В. Г. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.
|
4. | ВА742573 Петрова І. А. Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів [Текст] : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко ; Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т підготов. фахівців кримін. міліції, Каф. екон. безпеки. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 с. : рис., табл.
|