Пошуковий запит: (<.>U=Л977$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | ДС84066 Ромашко О. В. Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ромашко Олена Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 254 арк.
|
2. | РА365426 Декуша Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Декуша Ганна Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.
|
3. | РА353681 Гріщенко Г. В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гріщенко Ганна Валеріївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2007. - 19 с.
|
4. | ВА573715 Касьянов Г. И. Технология консервов для детского питания [Текст] : Учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по направлению "Технология продуктов питания" и спец. "Технология консервирования" / Г. И. Касьянов, А. Н. Самсонова. - М. : Колос, 1996. - 160 с.: ил.
|
5. | СТ3199 Концентрати харчові [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
|
6. | СО26895 Рецепты домашней выпечки [Текст] / авт.-сост. Е. Т. Старченко. - Х. : Издательский дом "Фактор", 2006. - 128 с.: ил. - (Серия "Энциклопедия хранительницы домашнего очага" ; кн.3)
|
7. | СТ5239 Продукти дитячого харчування на основі молока. Визначення вмісту жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 8381:2000, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV,12 с. : рис. - (Національний стандарт України)
|
8. | ВА763668 Скорченко Т. А. Технологія дитячих молочних продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навч. за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / Т. А. Скорченко, О. В. Грек ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 330 с. : рис., табл.
|
9. | СТ7487 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі з фруктовими, овочевими та фруктово-овочевими наповнювачами. Технічні умови [Текст]. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
10. | СТ8265 Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
11. | РА428382 Белінська К. О. Удосконалення технології функціональних дитячих молочно-борошняних продуктів з використанням нетрадиційних видів молока [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Белінська Крістіна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 23 с. : рис., табл.
|
12. | ВС63677 Артеменко Г. Мамочкина выпечка. Все по ГОСТу из дрожжевого, песочного, заварного, пряничного и слоеного теста [Текст] / Галина Артеменко. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2018. - 80 с. : цв.ил.
|
13. | ВА824003 Ткаченко Н. А. Технологія паст білкових дитячого харчування [Текст] : монографія / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, Ю. С. Українцева. - Суми : Мрія-1, 2017. - 199 с. : рис., табл.
|
14. | СТ9555 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 13, [1] с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
15. | СТ9628 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від чотирьох місяців до одного року. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
16. | СТ10083 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від народження до чотирьох місяців. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|