Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 47
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС44159 Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Федоренченко Лидия Алексеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 198 л.
2.ДС50220 Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Белоконь Татьяна Ивановна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 182 с.
3.ДС81057 Азаров А. В. Разработка технологий получения и холодильного хранения инулинсодержащего концентрата и его использование в пищевой промышленности [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Азаров Алексей Вячеславович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2003. - 203 л.: рис.
4.ДС81350 Москалюк И. В. Комплексная переработка яблок в консервированные продукты [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Инна Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 255 л.
5.ДС82847 Деркач И. В. Технология бета-каротинового концентрата и обогащенных им консервированных продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ирина Валериевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий, Государственный научно-исследовательский проектно-конструкторский ин-т "Консервпромкомплекс". - О., 2003. - 220 л.: рис.
6.ДС90623 Гіджеліцький В. М. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 196 арк.: рис., табл.
7.ДС108040 Ващук Т. А. Теплотехнологические режимы процесса концентрирования томатопродуктов в роторно-пленочной выпарной установке [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ващук Тимофей Александрович ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2008. - 168 , [14]л.: рис., табл.
8.ДС57588 Коваленко Е. А. Разработка технологии концентрирования вишневого и абрикосового соков методом блочного вымораживания [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 150 л.
9.ДС58054 Сидорченко Е. И. Исследование преобразований биокомпонентов топинамбура и разработка на его основе технологии растворимого порошка [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сидорченко Елена Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 207 л.
10.ДС58893 Соколова Л. М. Товароведная характеристика витаминных фитодобавок из плодов, изготовленных методом криогенной технологии [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Соколова Лора Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 282 л.
11.ДС58787 Овчарук В. О. Оптимізація процесу сушіння екстрактів із вмістом пектину [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Овчарук Володимир Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 174 л.
12.ДС67457 Бурдо А. К. Разработка технологии стабилизированного свекольного криоконцентрата [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Бурдо Алла Константиновна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 196 л.
13.ДС72435 Гунько С. М. Комплексна мембранна технологія концентрування яблучного соку [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.17.18 / Гунько Сергій Миколайович ; Укр. акад. аграр. наук, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2001. - 206 арк.
14.ДС45636 Снежкин Ю. Ф. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : Дис... д-ра техн.наук:05.14.04 ; 05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 631 л.+ 235 л. прил.
15.РА291629 Білоконь Т. І. Розробка технолоії пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі [Текст] : Автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Білоконь Тетяна Іванівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 24 с.
16.РА298371 Коваленко О. О. Розробка технології концентрування вишневого та абрикосового соків методом блочного виморожування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Коваленко Олена Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 18 с.
17.РА339592 Гіджеліцький В. М. Удосконалення технології концентрованого яблучного соку [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Гіджеліцький Віталій Миколайович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.
18.РА326321 Деркач І. В. Технологія бета-каротинового концентрату та збагачених ним консервованих продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Деркач Ірина Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис., табл.
19.РА326272 Москалюк І. В. Комплексна переробка яблук в консервовані продукти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Москалюк Інна Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2003. - 15 с7: рис., табл.
20.РА362281 Маяк О. А. Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Маяк Ольга Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського