Пошуковий запит: (<.>U=Л914.107$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
|
| | |
|
1. | РА372727
Єрмоліна, Галина Вікторівна. Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Єрмоліна Галина Вікторівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС118575
Ермолина, Галина Викторовна. Влияние процессов замораживания и дефростации на сохранение качества столового винограда [Текст] : дис. ... канд. с.-х. наук : 06.01.15 / Ермолина Галина Викторовна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 185 л. : табл. - Бібліогр.: арк. 160-185.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА350976
Кюрчева, Людмила Миколаївна. Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Миколаївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС101390
Кюрчева, Людмила Николаевна. Обоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживанию [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Николаевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2006. - 143 л.+ прил. - Библиогр.: л. 125-143
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС44123
Левченко, Светлана Валентиновна. Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда [Текст] : дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / Левченко Светлана Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 156 л. - л.:89-104
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |