Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (27)
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.42$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС84135 Ялпачик В. Ф. Оптимизация технологии замораживания баклажан [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Ялпачик Владимир Федорович ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2004. - 238 л.
2.ДС85086 Гончаренко Г. Н. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис.
3.ДС92861 Загорко Н. П. Влияние способов хранения на качество плодов сладкого перца [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надежда Петровна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2006. - 292 л.: рис., табл.
4.ДС103701 Медведкова И. И. Качество и сохраняемость свежих тепличных томатов с использованием обработки пленкообразующей композицией [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Инна Игоревна ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2007. - 293 л.
5.ДС99631 Ефименко Е. А. Технология получения биологически активной добавки при переработке бобов сои в соевое молоко [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Ефименко Елена Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 274 л.: рис., табл.
6.РА334101 Гончаренко Г. М. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с.
7.РА365882 Горєлков Д. В. Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Горєлков Дмитро Вікторович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с.
8.РА330909 Ялпачик В. Ф. Оптимізація технології заморожування баклажанів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / В.Ф.Ялпачик ; Херсонський держ. технічний ун-т. - Херсон, 2004. - 22 с.
9.РА353467 Медведкова І. І. Якість і збереженість свіжих тепличних томатів із застосуванням обробки плівкоутворювальною композицією [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Медведкова Інна Ігорівна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 20 с.
10.СТ4239 Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи контролювання кольору томатопродуктів [Текст]. - К. : [б.в.], 2009. - III, 9 с. - (Національний стандарт України)
11.СТ4278 Перць солодкий стручковий. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-28:2001, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
12.СТ4283 Баклажани. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-05:1998, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 c. - (Національний стандарт України)
13.РА379112 Камєнєва Н. В. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 18 с. : рис., табл.
14.ВА748021 Дейниченко Г. В. Удосконалення комбінованих способів переробки плодів баклажана та перцю солодкого [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков. - Х. : [б. в.], 2011. - 224 с. : рис., табл.
15.ДС128234 Камєнєва Н. В. Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Камєнєва Наталія Вікторівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 185 арк. : рис., табл.
16.РА403863 Сподар К. В. Удосконалення товарознавчої оцінки свіжих томатоовочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Сподар Катерина Вікторівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.
17.ECE/TRADE/387. UNECE Standard on the marketing and commercial quality control of sweet peppers [Текст] : explanatory brochure. - New York ; Geneva : UN, 2009. - iii, 74 p. : il.- URL: http://www.unece.org/fileadmin/DAM/publications/oes/Trade_Peppers.Compressed.pdf
18.ECE/TRADE/387 Стандарт ЕЭК ООН, касающийся сбыта и контроля товарного качества сладких стручковых перцев [Текст] : пояснительная брошюра. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2009. - iii, 75 с. : ил.- URL: http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/promotion/Brochures/SweetPeppers_LowResolution_rus.pdf
19.ВА783628 Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл.
20.ВА792090 Одарченко Д. М. Удосконалення оцінки якості томатоовочів та продуктів їх переробки [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, В. І. Михайлик ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 177 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського