Пошуковий запит: (<.>U=Л912.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС90591 Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл.
|
2. | ДС66891 Сомов А. С. Разработка и исследование процесса СТП-сушки моркови [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Александр Сергеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 179 л.
|
3. | РА338670 Непочатих Т. А. Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.
|
4. | РА367478 Пенкіна Н. М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.
|
5. | РА310927 Сомов О. С. Розробка та дослідження процесу ЗТП- сушіння моркви [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Олександр Сергійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 17 с.
|
6. | Р102368 Вакуумная сушка сельхозпродукции, влияние различных видов и режимов сушки на энергетические затраты, биологическую и пищевую ценность [Текст] / В. А. Кутовой [и др.]. - Х. : ННЦ ХФТИ, 2003. - 23 с.: ил. - (Препр. / Нац. науч. центр "Харьк. физ.-техн. ин-т" ; ХФТИ 2003-4)
|
7. | СТ4461 Петрушка молода свіжа. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України)
|
8. | ДС113967 Пенкіна Н. М. Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 357 арк. : рис., табл.
|
9. | СТ4872 Морква свіжа. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
10. | СТ5092 Буряк столовий молодий свіжий з листками. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)
|
11. | СТ5093 Буряк столовий свіжий. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. - (Національний стандарт України)
|
12. | РА393923 Левківська Т. М. Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 22 с.
|
13. | РА398520 Нездвецька І. В. Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів сушарки для цикорію кореневого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Нездвецька Інна Володимирівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис.
|
14. | ВА786237 Порівняльна характеристика звичайних та біофортифікованих сортів столового буряку та їх використання [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 167 с. : рис., табл.
|
15. | РА429319 Гапонцева О. В. Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів ії переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гапонцева Оксана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.
|
16. | СТ8958 Селера молода свіжа. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
17. | СТ9104 Цикорій розчинний. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
18. | СТ9106 Цикорій коренеплідний сушений. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
19. | СТ9135 Цикорій коренеплідний смажений. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
20. | РА442539 Самойленко К. М. Інтенсифікація тепломасообміну при купажуванні та сушінні антиоксидантної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Самойленко Катерина Миколаївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2019. - 25 с. : рис., табл.
|
| |