Пошуковий запит: (<.>U=Л91-309$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 125
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | MFI2768/1-2 Wernli R. M. Investigations on the quality of spinach and on its changes during cold storage [Текст] : Diss. / R. M. Wernli ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 119 p.:ill. - (Diss ETH ; 11104)
|
2. | MFI3176/1-2 Girardin O. Technologie après-récolte de l'igname: étude de l'amélioration du stockage traditionnel en Côte d'Ivoire [Текст] : Thèse / O. Girardin ; |
3. | ІВ216299 "Technology on reducing post-harvest losses and maintaining quality of fruits and vegetables", AARDO workshop(2010; Taiwan).Technology on reducing post-harvest losses and maintaining quality of fruits and vegetables [Текст] : proceedings of 2010 AARDO workshop, held at Taiwan Agricultural research inst., Council of agriculture, Taiwan, ROC, 3-9 October 2010 / Afro-Asian rural development organization (AARDO), Council of agriculture, Executive Yuan, Republic of China (COA) ; ed. by Chao-Chia Huang [et al.]. - Taiwan, ROC : Taiwan agricultural research inst., Council of agriculture, 2010. - VIII, 230 p. : fig., tab., phot. - (Special publications of TARI ; №147)
|
4. | СТ9731 Абрикоси. Настанови щодо зберігання в холодильній камері (ISO 2826:1974, IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)
|
5. | РА425462 Грищенко В. О. Автоматизація процесу керування холодильним обладнанням в плодоовочесховищах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Грищенко Володимир Олександрович ; Кіровогр. нац. техн. ун-т. - Кіровоград, 2016. - 20 с. : рис.
|
6. | РА308604 Цуцук В. О. Агроекологічна і біологічна оцінка ресурсів Молдови для виробництва і зберігання столового винограду [Текст] : Автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 05.18.03 / Цуцук Віктор Олексійович ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2000. - 32 с.
|
7. | РА332985 Балан Є. П. Біоенергетичні основи холодильної технології зберігання та транспортування рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Євген Пилипович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2004. - 34 с.
|
8. | СТ9715 Банани зелені. Настанови щодо умов визрівання (ISO 3959:1977, IDT) [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
9. | ДС90163 Балан Е. Ф. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения и транспортирования растительного сырья [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Балан Евгений Филиппович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2004. - 406 л.: рис., табл.+ 235л. прил.
|
10. | ВА664469 Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения фруктов и овощей [Текст] : Учеб. пособие для студ. вузов, обуч. по спец. "Технология хранения, переработки и консервирования плодов и овощей" и "Холодильные машины и установки" / Е. Ф. Балан, И. Г. Чумак ; ред. И. Г. Чумак. - О. : [б.и.] ; Кишинэу : [б.и.], 2004. - 244 с.: рис.
|
11. | РА440968 Томчик О. М. Вдосконалення засобів зниження тепловитрат малих охолоджуваних об'єктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Томчик Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.
|
12. | СТ1425 Виноград столових сортів. Настанови щодо зберігання на холоді (ISO 2168:1974, MOD) [Текст] / розроб. В. Косюра [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України)
|
13. | СТ8941 Вишня. Зберігання в регульованому газовому середовищі [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
14. | ДС59352 Турбина А. Н. Влияние качества сырья на сохраняемость и объемы закладываемой на хранение плодоовощной продукции [Текст] : Дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Турбина Анна Николаевна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 121 л.
|
15. | ДС90364 Степаненко Д. С. Влияние электроионизированной воздушной среды на длительность хранения плодов черешни [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитрий Сергеевич ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Херсон, 2005. - 270 л.
|
16. | ДС57362 Кораблева О. А. Возникновение физиологических заболеваний плодов яблони в период хранения и меры борьбы с ними [Текст] : Дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Кораблева Ольга Анатольевна ; Украинская сельскохозяйственная академия. - К., 1992. - 154 с.
|
17. | РА339697 Степаненко Д. С. Вплив електроіонізованого повітряного середовища на тривалість зберігання плодів черешні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Степаненко Дмитро Сергійович ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2005. - 19 с.
|
18. | РА344279 Загорко Н. П. Вплив способів зберігання на якість плодів солодкого перцю [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / Загорко Надія Петрівна ; Херсонський національний технічний ун-т. - Херсон, 2006. - 24 с.
|
19. | РА301057 Турбіна Г. М. Вплив якості сировини на збереження і обсяги плодоовочевої продукції, закладенної на зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Турбіна Ганна Миколаївна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 16 с.
|
20. | СТ8653 Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України)
|
| |