Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л871.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7

      
1.
ДС72666

Козлова, Светлана Георгиевна.
Разработка ускоренной технологии дрожжевого теста с использованием микробного экзополисахарида ксампана [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Светлана Георгиевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 281 л. - Библиогр.: л. 143-168

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА316611

Козлова, Світлана Георгіївна.
Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Козлова Світлана Георгіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА649315

Фараджева, Екатерина Дмитриевна.
Производство хлебопекарных дрожжей [Текст] : практ. руководство / Е. Д. Фараджева, Н. А. Болотов. - СПб. : Профессия, 2002. - 168 с.: ил. - (Серия "Специалист"). - Библиогр.: с. 151. - ISBN 5-93913-023-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ3374


Дріжджі хлібопекарські. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ3935


Дріжджі хліботекарські пресовані. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА419014

Самойленко, Юлія Олександрівна.
Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Самойленко Юлія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 19 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА444333

Овсяннікова, Тетяна Олександрівна.
Розробка технології пресованих хлібопекарських дріжджів, збагачених йодом і селеном [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 03.00.20 / Овсяннікова Тетяна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2019. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського