Пошуковий запит: (<.>U=Л870.22$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. | ДС101929 Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк.
|
2. | ДС58536 Хіврич Б. І. Розробка технології солоду гороху [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 141 л.+ дод.
|
3. | ДС59218 Фролова Н. Е. Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 138 л.
|
4. | ДС58467 Денисов М. О. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод.
|
5. | РА349769 Олексійчук О. В. Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.
|
6. | РА300128 Денисов М. О. Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.
|
7. | РА300922 Фролова Н. Е. Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.
|
8. | РА300667 Хіврич Б. І. Розробка технології солоду гороху [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.
|
9. | СТ1461 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Р. Білошицька [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с. - (Національний стандарт України)
|
10. | СТ2854 Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Коренькова [та ін.]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 34 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України)
|
11. | РА393865 Мукоїд Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.
|
12. | РА409685 Бойко М. І. Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Бойко Марина Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл.
|
13. | СТ9906 Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 28 с. : іл. - (Національний стандарт України)
|
14. | ДС141508 Мукоїд Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 177 арк. : рис., табл.
|