Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС65518
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА310533
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС70158
Якимів, Ольга Володимирівна. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л., 2001. - 156 арк.: рис. - арк. 123-147
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА314161
Якимів, Ольга Володимирівна. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Якимів Ольга Володимирівна ; Київська медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика. - К., 2001. - 19 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА322433
Золотарьова, Людмила Анатоліївна. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА340030
Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС96678
Полякова, Олена Іванівна. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 256 арк.: табл. - арк. 183-198
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА347518
Оболкіна, Віра Іллівна. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 40 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА343716
Федорова, Діна Володимирівна. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 22 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС92941
Федорова, Діна Володимирівна. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Федорова Діна Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 191 арк. + дод. - арк. 172-191
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС100766
Оболкіна, Віра Іллівна. Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Оболкіна Віра Іллівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 370 арк.+ 250арк. (дод.). - арк. 339-370 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА342238
Бабіч, Оксана Вікторівна. Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бабіч Оксана Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА357192
Полумбрик, Максим Олегович. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС108251
Полумбрик, Максим Олегович. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА378565
Прилуцька, Ліна Петрівна. Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Прилуцька Ліна Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС119227 з дод.
Дорохович, Вікторія Віталївна. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363. 2 кн. од. Приложение: Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС126774
Прилуцька, Ліна Петрівна. Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Прилуцька Ліна Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 228 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 130-145.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА370976
Яременко, Оксана Михайлівна. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Яременко Оксана Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА371049
Дорохович, Вікторія Віталївна . Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |