Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА422066
Абрамова, Асьят Георгіївна. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Абрамова Асьят Георгіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА400181
Акмен, Вікторія Олександрівна. Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 22 с. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС145214
Акмен, Вікторія Олександрівна. Формування споживних властивостей дієтичних добавок з гемовим залізом для кондитерських виробів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Акмен Вікторія Олександрівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 369 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 174-206.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА391006
Білецька, Яна Олександрівна. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС130823
Білецька, Яна Олександрівна. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Білецька Яна Олександрівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 284, [25] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 151-177.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | РА342238
Бабіч, Оксана Вікторівна. Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Бабіч Оксана Вікторівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА401297
Бадрук, Вадим Володимирович. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС145049
Бадрук, Вадим Володимирович. Раціональне використання цукрозамінників нового покоління при виробництві маршмелоу спеціального призначення [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Бадрук Вадим Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 233 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 147-162.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА449999
Вакшуль, Зінаїда Валеріївна. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : [05.18.15] / Вакшуль Зінаїда Валеріївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 23 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ6940
Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 12 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА381043
Гавриш, Андрій Володимирович. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гавриш Андрій Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС127708
Гавриш, Андрій Володимирович. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гавриш Андрій Володимирович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 307 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 166-187.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА410551
Гасанова, Анна Едуардівна. Формування якості бісквітів з еламіном та стевіозидом [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасанова Анна Едуардівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА310533
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС65518
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | РА371049
Дорохович, Вікторія Віталївна . Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торгово-екон. ун-т . - К., 2010. - 38 с. : іл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС119227 з дод.
Дорохович, Вікторія Віталївна. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталївна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 363 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 308-363. 2 кн. од. Приложение: Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання. - К., 2010. - 314 арк. : рис., табл. Шифр ДС119227 дод.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС75361
Золотарева, Людмила Анатольевна. Разработка технологий желейных кондитерских изделий с использованием фитодобавок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарева Людмила Анатольевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2002. - 267 л. - Библиогр.: л. 161-185
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА322433
Золотарьова, Людмила Анатоліївна. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Золотарьова Людмила Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2002. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА439323
Камбулова, Юлія Вікторівна. Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Камбулова Юлія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 37 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |