Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (38)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС56623 Завадинская Е. Ю. Разработка технологии слоеного теста и отделочных полуфабрикатов с использованием микробного экзополисахарида ксантан [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинская Елена Юрьевна ; Киевский гос. торгово-экономический ун-т. - К., 1998. - 144 с., + прил.
2.ДС81535 Чуйко А. Н. Использование криас-порошков из виноградных выжимков в производстве мучных изделий [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 466 л.
3.ДС102379 Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод.
4.ДС103020 Сафонова О. М. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк.
5.ДС59369 Черная Н. В. Технология бисквитных полуфабрикатов с использованием сорговой муки [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Черная Нина Викторовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 334 л.
6.ДС59271 Василевич О. В. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л.
7.ДС96742 Макарова О. В. Усовершенствование технологии мучных кондитерских изделий на основе композитных смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Васильевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2005. - 288 л.: рис., табл.
8.РА340883 Макарова О. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Макарова Ольга Василівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.
9.РА351027 Денисенко Т. М. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.
10.РА349039 Сафонова О. М. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 39 с.
11.РА359943 Столярчук В. М. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Столярчук Валентина Миколаївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.
12.РА301941 Василевич О. В. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
13.РА302239 Чорна Н. В. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням соргового борошна [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чорна Ніна Вікторівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 18 с.
14.РА299747 Завадинська О. Ю. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напівфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Завадинська Олена Юріївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.
15.РА327887 Чуйко А. М. Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чуйко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис., табл.
16.Р109848 Розрахунок витрати сировини у рецептурах на борошняні кондитерські вироби [Текст] : I-158.00389676.002-2004: інструкція: чинна від 2004-03-01 / розроб. Л. А. Гуленко [та ін.] ; Державний департамент продовольства, Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "Укрхлібпром". - К. : Укрхлібпром, 2004. - 47 с.: табл.
17.ВА693231 Могильный М. П. Новые сырьевые компоненты для производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий (характеристика, использование) [Текст] / М. П. Могильный, Е. В. Шрамко. - М. : ДеЛи принт, 2006. - 230 с.
18.ВА726670 Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 145 с. : рис., табл.
19.ВА747303 Лисюк Г. М. Нові напрями використання вторинних продуктів переробки винограду у виробництві борошняних виробів [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, Н. В. Верешко, А. М. Чуйко ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [б. в.], 2011. - 174 с. : рис., табл.
20.ВА756801 Самохвалова О. В. Використання мікробного полісахариду ксампану в технології бісквітних напівфабрикатів [Текст] : монографія / [О. В. Самохвалова, Н. І. Черевична] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2012. - 106 с. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського