Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (7)Автореферати дисертацій (48)Реферативна база даних (418)Журнали та продовжувані видання (290)
Пошуковий запит: (<.>U=Л86$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 375
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
СО27538 с прил.

Научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР (3 ; 1940 ; Харьков).
3-е научно-техническое совещание работников кондитерской промышленности УССР, 11-15 января 1940 г. [Текст] : стенограмма / Укр. НИИ пищевой промышленности, Укркондтрест. - Х. : [б. и.], 1940. - 423 с. - Назва обкл. : Материалы 3-го научно-техн. совещание по кондпромышленности, 11-15 января 1940 г., г. Харьков
Приложение:
Материалы к 3-ей научно-технической конференции по кондитерской промышленности УССР. - Х. : Изд. УНИИПП, 1939. - 36 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
MFI4316/1-3

Braur, Peter.
About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940)
3 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
ІВ210329


Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill. - ISBN 3-7757-1623-8
Tekst paral. nim., angl.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :


      
4.
ІВ219635

Hryszko, Rafał.
Media Aeva Dulcia [Text] : analiza produkcji i konsumpcji słodyczy w Koronie Aragonii w XIV i XV w. / Rafał Hryszko. - Kraków : Uniwersytet Jagielloński : Historia Iagellonica, 2013. - 316 s. - (Medium aevum ; vol. 4). - Бібліогр.: с. 275-306. - ISBN 978-83-62261-69-7

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ІВ206960


Modifying additives in jelly products [Text] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci rozd. - ISBN 966-612-051-8

Рубрики:
  




Видання зберігається у :


      
6.
FAO/191

Quynh, Nguyen Khac.
Sweetness from starch [Text] : A manual for making maltose from starch / N. K. Quynh, J. Cecil. - Rome : FAO, 1996. - vii, 37 p.: ill. - ISBN 92-5-103780-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН


      
7.
ІР10462

Shamilova-Jalilova, Maltam Elshan.
The research of quality indicators of chocolate products on the basis of the chemical stricture of fats and the assessment of the ecological aspects of production of them [Text] : abstract diss. ... Dr. Philosophy : 2391.01 / Maltam Elshan Shamilova-Jalilova . - Baku, 2024. - 38 p. : fig., tabl.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ІВ216174

Marzec, Agata.
Właściwości teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury [Text] / Agara Marzec. - Warszawa : Wydaw. SGGQ, 2012. - 103 s. : rys., tab. - (Rozprawy naukowe i monografie = Treaties and monographs / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego ; 395). - Рез.: англ. - Бібліогр.: с. 91-101. - ISBN 978-83-7583-358-4




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА864764

Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023. - 236 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 209-236. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-330-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА797588


Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння [Текст] : монографія / [Т. В. Капліна та ін.] ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2015. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 317-[356]. - 300 прим. - ISBN 978-966-184-216-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
В358735/2

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : [колект.] монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020 . - ISBN 978-617-7879-38-0.
Ч. 2 : Техології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із використанням нетрадиційної сировини / [О. І. Черевко та ін.]. - 2021. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці підрозд. - 300 прим. - ISBN 978-617-8059-04-0 (Ч. 2)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА799727


Інноваційні технології хлібобулочних і кондитерських виробів [Текст] : колект. монографія / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за заг. ред. канд. техн. наук, проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Ексклюзив, 2015. - 462 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим. - ISBN 978-617-7204-03-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ8662


Ірис. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4326:2004 ; Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
СТ1523


Ірис. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 12 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
15.
ДС88751

Тарасюк, Виктория Павловна.
Автоматизированная система управления технологическим процессом приготовления пралиновых масс на основе экспертных оценок [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Тарасюк Виктория Павловна ; Донецкий национальный технический ун-т. - Донецк, 2005. - 211 л.: рис. - Библиогр.: л. 152-162

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА337227

Тарасюк, Вікторія Павлівна.
Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.П.Тарасюк ; Донецький національний технічний ун-т. - Донецьк, 2005. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
Р107149


Актуальні проблеми технології галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контрольної роботи для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм начання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. І. Дробот [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 18 с. - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ8407


Бісквіти. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1466-90 ; Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ3182


Вафлі листові та фігурні (напівфабрикат). Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ9413


Вафлі. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 4033:2001 ; Чинний від 2019-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7-8.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського