Пошуковий запит: (<.>U=Л840.63$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА734061
Центрифугування цукрових утфелів. Теорія і практика [Текст] : [монографія] / М. М. Пушанко, В. А. Лагода, Н. М. Пушанко, А. Ю. Гуменюк. - К. : Вища освіта, 2010. - 440 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-80-81-73-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС107083
Подобій, Олена Валеріївна. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 152 арк. - арк. 121-133
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | РА355920
Подобій, Олена Валеріївна. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Подобій Олена Валеріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА294592сл
Штангеєва, Надія Іванівна. Удосконалення та розробка технологій виробництва кристалічного цукру та рідких цукропродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеєва Надія Іванівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 52 с. Для сл. користування
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА314915
Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС71581
Бабко, Євген Миколайович. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бабко Євген Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 168 арк. - арк.120-137
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС80857
Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 154 арк. - арк. 129-139
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА326679
Гречка, Вадим Васильович. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Гречка Вадим Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС55920сл.
Штангеева, Надежда Ивановна. Совершенствование и разработка технологий производства кристаллического сахара и жидких сахаропродуктов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Штангеева Надежда Ивановна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 486 л. Для сл. пользования
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА308506
Мирончук, Валерій Григорович. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА321367
Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2002. - 20 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС76720
Кобер, Віктор Теодорович. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кобер Віктор Теодорович ; Український науково-дослідний ін-т цукрової промисловості. - К., 2002. - 143 арк.: рис., табл. - арк. 109-120
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА289358
Барабанов, Павло Михайлович. Розробка процесІв і струменево-кавітаційних апаратів для промивки осадів цукрового виробництва [Текст] : автореф. дис..канд. техн. наук : 05.18.12 / Барабанов Павло Михайлович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 24 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ДС40301
Антоновский, Валерий Николаевич. Разработка способов уваривания и кристаллизации уфтелей с целью повышения их эффективности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; Укр. НИИ сахар. пром-сти. - К., 1993. - 233 л. - Библиогр.:л.145-159
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА280630
Антоновский, Валерий Николаевич. Разработка способов уваривания и кристаллизации утфелей с целью повышения их эффективности [Текст] : автореф.дис.канд.техн.наук:05.18.05 / Антоновский Валерий Николаевич ; КТИПП. - К., 1993. - 23 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС41485
Гринчук, Игорь Михайлович. Разработка способов интенсификации процессов уваривания и кристаллизации сахарных утфелей при применении пористых элементов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Гринчук Игорь Михайлович ; КТИПП. - К., 1993. - 185 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВС55917
Кулинченко, Виталий Романович. Промышленная кристаллизация сахаристых веществ [Текст] : [монография] / В. Р. Кулинченко, В. Г. Мирончук ; Нац. ун-т пищевых технологий. - К. : НУПТ, 2012. - 425 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 407-418. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-133-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС48089сл
Штангеев, Валерий Остапович. Повышение эффективности процесса кристаллизации сахара [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Штангеев Валерий Остапович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 64 с. Для сл. пользования
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА403678
Самілик, Марина Михайлівна. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДC140333
Самілик, Марина Михайлівна. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 155 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 112-125.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |