Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (10)Реферативна база даних (61)Журнали та продовжувані видання (410)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 71
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС41011 Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрий Анатольевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 155 с.
2.ДС81641 Одарченко А. Н. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил.
3.ДС107117 Коваленко Е. А. Научно-технические основы процессов низкотемпературного разделения жидких систем пищевых производств [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Коваленко Елена Александровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 516 л.
4.ДС40881 Головский С. Е. Тепловые режимы и аппараты холодильной обработки разделанного упакованного мяса [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Головский Сергей Евгеньевич ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 200 л.
5.ДС56166 Филин С. О. Интенсификация процессов и создание эффективных устройств получения пищевого льда [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Филин Сергей Олегович ; Одесская гос. академия холода. - О., 1996. - 306 л.+прил.
6.ДС60110 Храмшина Л. И. Разработка аппарата охлаждения напитков промежуточными кремнийорганическими хладоносителями для предприятий малого бизнеса [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Ивановна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 187 л.: рис.
7.ДС65330 Сафонов В. В. Научные основы разработки прогрессивных аппаратов охлаждения и замораживания жидких пищевых продуктов [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 392 л.
8.ДС69439 Бакулин А. С. Динамика инееобразования в воздухоохладителях камер хранения молочных продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулин Александр Семенович ; Одесская гос. академия холода. - О., 2000. - 255 л.: рис.
9.ДС70043 Милинчук С. И. Моделирование тепломассопереноса и снижение энергопотребления при блочном вымораживании [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Милинчук Сергей Иванович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 152 л.: рис.
10.ДС70301 Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 417 арк.
11.РА280817 Мирончук Ю. А. Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Мирончук Юрій АнатолІйович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.
12.РА295075 Філін С. О. Інтенсифікація процесів і створення эфективних пристроїв виробництва харчового льоду [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.04.03 / Філін Сергій Олегович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1996. - 36 с.
13.РА342098 Дроздова Т. В. Типы и особенности многокомпонентных терминов в современном английском языке (на материале терминологии производства искусственного холода) [Текст] : Автореф. дис... канд. филол. наук: 10.02.04 / Дроздова Татьяна Васильевна ; Московский гос. ин-т иностранных языков им. Мориса Тореза. - М., 1989. - 24 с.
14.РА361772 Ремінна Л. П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ремінна Людмила Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 19 с.
15.РА303271 Храмшина Л. І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Храмшина Людмила Іванівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.
16.РА310668 Бакулін О. С. Динаміка формування інею в повітроохолоджувачах камер зберігання молочної продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.14 / Бакулін Олександр Семенович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2000. - 16 с.
17.РА306809 Сафонов В. В. Наукові основи розробки прогресивних апаратів охолодження та заморожування рідких харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Сафонов Валентин Васильович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 34 с.
18.РА312748 Оніщенко В. П. Наукові основи процесів та апаратів холодильної технології харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.14 / Оніщенко Володимир Петрович ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2001. - 34 с.
19.РА319011 Мілінчук С. І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Мілінчук Сергій Іванович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2001. - 17 с.
20.РА327881 Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського