Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (68)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС88733 Пироженко И. А. Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис.
2.ДС75461 Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк.
3.ДС58782 Литвиненко О. А. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л.
4.ДС69640 Большакова В. А. Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис.
5.ДС70101 Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис.
6.РА337164 Піроженко І. А. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.
7.РА300696 Литвиненко О. А. Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.
8.РА314371 Большакова В. А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Вікторія Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 20 с.: рис.
9.РА314663 Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
10.РА320482 Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т.М.Шапорова ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 18 с.
11.ВА628160 Просеков А. Ю. Физико-химические основы получения пищевых продуктов с пенной структурой [Текст] / А. Ю. Просеков. - Кемерово : [б.и.], 2001. - 172 с.: ил.
12.В352715/1 Юдин, Александр Илларионович ЮВЭТ-технологии. Ч. 1:Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков [Текст]. - 2010. - 137 с. : рис., табл.
13.СТ4884 Желе фруктові. Технічні умови [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України)
14.РА376647 Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 19 с. : рис., табл.
15.РА376944 Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пак Аліна Володимирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.
16.РА377017 Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Теймурова Анжеліка Тагирівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 18 с. : рис., табл.
17.РА377767 Сокол Г. І. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Сокол Ганна Ігорівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.
18.ВА736927 Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія / [Гринченко О. О. та ін.] ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : [ХДУХТ], 2010. - 253 с. : рис., табл.
19.ІВ206960 Modifying additives in jelly products [Текст] / F. Pertsevoy [a.o.]. - Wroclaw ; Kiev : NUFT, 2005. - 259 p.: fig.
20.ДС122344 Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Паскал Юлія Геннадіївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 213 арк. : рис., табл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського