Пошуковий запит: (<.>K=ЦУКОР$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | СТ537
Цукор: Правила приймання і методи відбирання проб [Текст]. - На заміну ГОСТ 12569-85; Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - II, 7с., II, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
2. | СТ440
Цукор: Метод визначення вологи та сухих речовин [Текст] / ГОСТ 12570-98. - На заміну ГОСТ 12570-67; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 4с., ІІ, 4 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | ВА657572
Бахмат, Микола Іванович. Буряковий цукор- технології виробництва [Текст] : навч. посібник для підгот. фахівців в аграрних ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія" / М. І. Бахмат [и др.]. - Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2004. - 372 с.: іл., табл. - Бібліогр.: с. 365-368. - ISBN 966-8119-80-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ713
Цукор. Методи визначення редукувальних речовин [Текст] / розроб. В. О. Штангеєв [та ін.]. - На заміну ГОСТ 12575-86; Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с.; ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | СТ305
Цукор: Метод визначення сахарози [Текст] / ГОСТ 12571-98. - На заміну ГОСТ 12571-86; Введ.1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 7с., ІІІ, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) Укр. та рос. мовами
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | СО24481
Цукор. Нормативні документи [Текст] : довідник / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001. - 295 с.: рис. - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація "). - ISBN 966-7961-06
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА652236
Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. ТКФ спец., 6.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 6.050302 "Товарознавство та експертиза у митній справі", 6.050303 "Експертиза товарів та послуг". Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари" / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 52 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ3095
Цукор білий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ3238
Цукор. Методи визначання органолептичних показників [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням чинності ГОСТ 12576-89; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ3211
Цукор білий кристалічний. Метод визначання показника розподілу кристалів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ3289
Цукор кристалічний. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ3301
Цукор пресований. Метод визначення міцності [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ3302
Цукор пресований. Метод визначення дріб'язку [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | Р111497
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські вироби" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. - 36 с. - Бібліогр.: с. 6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ1591
Цукор; Умови тривалого зберігання [Текст] / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 4 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
16. | СТ1592
Цукор; Метод визначення гранулометричного складу [Текст] / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
17. | СТ1782
Цукор. Метод визначання феродомішок [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ1781
Цукор. Методи визначання маси нетто [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА667648
Мацебера, Анатолій Григорович. Боротьба за цукор [Текст] / А. Г. Мацебера, В. В. Олянич. - Х. : Точка, 2005. - 102 с.+ іл. - ISBN 966-8669-04-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | СО27310
Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 73. - ISBN 966-7961-61-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |