Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (8)Реферативна база даних (85)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>K=ЦУКОР$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
СТ537


Цукор: Правила приймання і методи відбирання проб [Текст]. - На заміну ГОСТ 12569-85; Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - II, 7с., II, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
СТ440


Цукор: Метод визначення вологи та сухих речовин [Текст] / ГОСТ 12570-98. - На заміну ГОСТ 12570-67; Введ. 1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІ, 4с., ІІ, 4 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
ВА657572

Бахмат, Микола Іванович.
Буряковий цукор- технології виробництва [Текст] : навч. посібник для підгот. фахівців в аграрних ВНЗ 3-4 рівнів акредитації із спец. "Агрономія" / М. І. Бахмат [и др.]. - Кам'янець-Подільський : Абетка-НОВА, 2004. - 372 с.: іл., табл. - Бібліогр.: с. 365-368. - ISBN 966-8119-80-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ713


Цукор. Методи визначення редукувальних речовин [Текст] / розроб. В. О. Штангеєв [та ін.]. - На заміну ГОСТ 12575-86; Чинний від 2002.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2001. - ІІІ, 12с.; ІІІ, 12 с. - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
5.
СТ305


Цукор: Метод визначення сахарози [Текст] / ГОСТ 12571-98. - На заміну ГОСТ 12571-86; Введ.1999.07.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 7с., ІІІ, 7 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт)
Укр. та рос. мовами

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
6.
СО24481


Цукор. Нормативні документи [Текст] : довідник / упоряд. В. С. Тимошенко ; ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм, 2001. - 295 с.: рис. - (Серія "Нормативна база підприємства. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація "). - ISBN 966-7961-06

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА652236


Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : тести для студ. ТКФ спец., 6.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 6.050302 "Товарознавство та експертиза у митній справі", 6.050303 "Експертиза товарів та послуг". Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські товари" / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 52 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ3095


Цукор білий. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ3238


Цукор. Методи визначання органолептичних показників [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням чинності ГОСТ 12576-89; чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ3211


Цукор білий кристалічний. Метод визначання показника розподілу кристалів [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ3289


Цукор кристалічний. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ3301


Цукор пресований. Метод визначення міцності [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ3302


Цукор пресований. Метод визначення дріб'язку [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
Р111497


Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Крохмаль, цукор, мед, кондитерські вироби" [Текст] : завдання і метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. напряму підготов. "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / уклад. І. В. Сирохман [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2008. - 36 с. - Бібліогр.: с. 6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ1591


Цукор; Умови тривалого зберігання [Текст] / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
16.
СТ1592


Цукор; Метод визначення гранулометричного складу [Текст] / розроб. В. Штангеєв. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
17.
СТ1782


Цукор. Метод визначання феродомішок [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ1781


Цукор. Методи визначання маси нетто [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 12573-67; Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА667648

Мацебера, Анатолій Григорович.
Боротьба за цукор [Текст] / А. Г. Мацебера, В. В. Олянич. - Х. : Точка, 2005. - 102 с.+ іл. - ISBN 966-8669-04-5

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СО27310


Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 73. - ISBN 966-7961-61-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського