Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Тематичний інтернет-навігатор (1)Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (43)Реферативна база даних (149)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>K=ВИНОРОБСТВ$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 88
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС83460

Тінтулов, Юрій Валерійович.
Державне регулювання розвитку виноградарства та виноробства в Україні [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Тінтулов Юрій Валерійович ; НАН України, Ін-т екон. прогнозування. - К., 2004. - 224 арк. - Бібліогр.: арк. 196-207.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА335497

Лукашова, Оксана Анатоліївна.
Удосконалення обліку витрат і калькулювання собівартості продукції виноробства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / О.А.Лукашова ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2005. - 17 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА362079

Карпінська, Ганна Володимирівна.
Реструктуризація підприємств виноробства як інструмент управління їх життєвим циклом [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Карпінська Ганна Володимирівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. - О., 2009. - 20 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА329861

Тінтулов, Юрій Валерійович.
Державне регулювання розвитку виноградарства та виноробства в Україні [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.02.03 / Тінтулов Юрій Валерійович ; НАН України, Ін-т екон. прогнозування. - К., 2004. - 19 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА566609

Колотуша, Петро Васильович.
Технологія виробництва пива [Текст] : навч. посібник для студ. спец. 27.04 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / П. В. Колотуша ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 228 с. - ISBN 5-7763-9495-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА568024


Виноградарство і виноробство (на фермерських господарствах, малих підприємствах і в домашніх умовах) [Текст] : навч. посібник для студ. спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / Ф. Малик [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1995. - 303 с. - ISBN 5-7763-1841-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА562053


Російсько-український термінологічний словник [Текст] : для студ. спец. "Технологія продуктів бродіння та виноробство" / В. А. Домарецький [та ін.] ; Український ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1994. - 138 с. - ISBN 5-7763-1872-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА595095

Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис. - ISBN 966-05-0141-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА601949


Вступ до харчової технології та інженерії (виноробство) [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Є. П. Шольц- Куліков [и др.] ; заг. ред. Є. П. Шольц- Куліков ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2000. - 92 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р95071


Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. Я. Гречко, В. М. Сидор. - К : НУХТ, 2002. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Р95748


Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" денної та заочної форм навчання та технологічних спец. зі скороченим терміном навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Кошова, А. М. Куц. - К. : НУХТ, 2002. - 29 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р97264


Технологія вина [Текст] : метод. вказівки до подання умовно-графічних зображень в апаратурно-технологічних схемах для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" спеціалізації 7.091704.02 "Виноробство" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. Я. Гречко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 28 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р97171


Облік і звітність, технологічні розрахунки пивоварного і безалкогольного виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. V-VI курсів спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Є. Мелетьєв, В. М. Сидор. - К. : НУХТ, 2002. - 10 с. - Бібліогр.: с.10.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА638407


Хімія і біохімія вина. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посібник для студ. вищих закл. освіти, які навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробство" / В. О. Русаков [та ін.] ; ред. Є. П. Шольц-Куликов ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 2001. - 224 с.: рис. - Бібліогр.: с. 217-220

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Р99451


Технологія пивоварного і безалкогольного виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Є. Мелетьєв, В. М. Кошова. - К. : НУХТ, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 19

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
Р99423


Актуальні проблеми виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання курсового проекту і контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. М. Куц. - Х. : НУХТ, 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
Р99265


Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. технологіч. розрахунків і розв'язання оптимізац. задач бродильних виробництв з використ. комп'ют. програмування EXCEL: Для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробство" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Є. Мелетьєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с.: рис. - Бібліогр.: с. 20

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
Р99259


Оптимізація технологічних процесів виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи (заоч. форма навч.) та розрахункової роботи (ден. форма навч.) студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с.: табл. - Бібліогр.: с. 16

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
Р99847


Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної роботи та реферату для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
Р99959


Оптимізація технологічних процесів спиртового виробництва [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. та заоч. скороченої форм навч. та розрахунково-графічної роботи - денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Маринченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 21-22

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського