Пошуковий запит: (<.>K=БІЛИЗНА$<.>+<.>K=БОРОШН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 218
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС67302
Царук, Людмила Леонідівна. Продуктивність, перетравність поживних речовин раціонів та особливості структури внутрішніх органів свиней при згодовуванні соєвого борошна [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / Царук Людмила Леонідівна ; Вінницький держ. аграрний ун-т. - Вінниця, 2000. - 170 арк. - арк. 125-145
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС83797
Федорова, Тетяна Олексіївна. Розроблення технології хліба з борошна тритикале [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Федорова Тетяна Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 198 арк.: рис. - арк. 152-169
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС85212
Відоменко, Ірина Олександрівна. Організаційно-економічний механізм реалізації стратегії конкуренції підприємствами борошномельної промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Відоменко Ірина Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2004. - 211 арк. - арк. 164-173
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС94177
Білик, Олена Анатоліївна. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Білик Олена Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 212 арк.: табл. - арк. 157-172
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС89027
Топораш, Ірина Георгіївна. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Топораш Ірина Георгіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 174 арк.: рис. - арк. 142-157
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ДС89985
Гавриш, Тетяна Володимирівна. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Гавриш Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 165 арк.: рис. + дод. - арк. 140-155
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС91219
Гащук, Олександра Ізидорівна. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гащук Олександра Ізидорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис. - арк. 127-139
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС93109
Масленніков, Євген Іванович. Пріоритети використання інвестиційного потенціалу у борошномельно-круп'яній і комбікормовій промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Масленніков Євген Іванович ; Одеський національний ун-т ім. І.Мечникова. - О., 2005. - 250 , [15]арк.: табл. - арк. 231-250
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС102379
Денисенко, Тетяна Миколаївна. Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Денисенко Тетяна Миколаївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 166 арк.: рис., табл.+ дод. - арк. 138-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС103020
Сафонова, Ольга Миколаївна. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.01 / Сафонова Ольга Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 335 арк.+ дод.: 381арк. - арк. 303-335 Дві кн. одиниці
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ДС103456
Клендій, Петро Богданович. Енергозберігаюча система пневмотранспортування продуктів розмолу на борошномельних підприємствах [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.09.16 / Клендій Петро Богданович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 167 арк. - арк. 140-148
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС105270
Чоні, Інна Володимирівна. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Чоні Інна Володимирівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2007. - 238 арк. - арк. 147-166
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС107084
Віннікова, Владислава Олександрівна. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Віннікова Владислава Олександрівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 274 арк. - арк. 143-158
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
14. | ДС58129
Кравченко, Михайло Федорович. Розробка борошняних кондитерських виробів на основі харчових композицій радіозахисної дії [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кравченко Михайло Федорович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 142 л. + дод. - л. 107-136
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ДС52553
Косилович, Галина Олексіївна. Расовий склад збудника борошнистої роси та стійкість сортозразків ячменю в умовах західного регіону України [Текст] : дис... канд. біол. наук: 03.00.21 / Г.О.Косилович ; УААН, Інститут землеробства і тваринництва Західного регіону України. - Львів, 1996. - 226 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС59271
Василевич, Олена Вікторівна. Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Василевич Олена Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 210 л. - л. 134-154
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ДС60063
Охрімчук, Валентина Миколаївна. Закономірності розвитку несправжньої борошнистої роси огірка в Лісостепу України та оптимізація хімічного захисту [Текст] : дис... канд. c.-г. наук: 06.01.11 / Охрімчук Валентина Миколаївна ; УААН, Ін-т захисту рослин. - К., 1998. - 126 л.: рис. - л. 104-117
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ДС63751
Медведєва, Анжеліка Олександрівна. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведєва Анжеліка Олександрівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 2000. - 198 л. - л.122-141
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ДС65518
Дорохович, Вікторія Віталіївна. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Дорохович Вікторія Віталіївна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 215 арк.: рис. - арк. 151-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ДС64397
Олексієнко, Наталія Валентинівна. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Олексієнко Наталія Валентинівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 298 л. - л. 160-177
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |