Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>I=В343877$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. | В343877/Ч. 1
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 386 с.: іл. - ISBN 966-7885-03-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. | В343877/Ч. 2
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : зб. наук. пр.: У 2 ч. / відп. ред. О. І. Черевко ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000 . Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 298 с. - ISBN 966-7885-03-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|