Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (28)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>A=ТОПОЛЬНИК$<.>+<.>A=ВЕРА$<.>+<.>A=ГРИГОРЬЕВН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС75827 Топольник В. Г. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л.
2.ДС63863 Топольник Е. В. Механизмы действия конъюгатов ГАМК с витаминами на тормозные постсинаптические потенциалы нейронов новой коры мозга крыс [Текст] : Дис... канд. биол. наук: 03.00.13 / Топольник Елизавета Викторовна ; Одесский гос. ун-т им. И.И.Мечникова. - О., 1999. - 118 л.
3.ДС64481 Топольникова Н. В. Влияние ионизирующего излучения на глюкокортикоидную функцию надпочечников крыс разного возраста [Текст] : Дис... канд. биол. наук: 03.00.01 / Топольникова Наталья Витальевна ; АМН Украины, Институт геронтологии. - К., 1999. - 163 л.
4.РА318883 Топольник В. Г. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с.
5.ВА590250 Топольник В. Г. Количественная оценка качества оборудования общественного питания [Текст] / В. Г. Топольник. - Донецк : Кассиопея, 1998. - 196 с.
6.ВА630519 Веракша Т. В. Функционально-семантическая дифференциация паронимов русского языка [Текст] / Т. В. Веракша. - СПб. : НИИХ СПбГУ, 2000. - 206 с.
7.ВА636919 Топольник В. Г. Системный анализ процессов производства кулинарной продукции [Текст] / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : ДонГУЭТ, 2003. - 152 с.: рис.
8.ВС39609 Беларусь на мяжы тысячагоддзяу [Текст] / І. М. Абрамау [та ін.] ; рэд. кал. А. П. Вайтовіч [та ін.]. - Мінск : Беларуская Энциклапедыя, 2000. - 429 с.
9.ВА691419 Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 181 c.
10.ВА691474 Топольник В. Г. Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник, М. А. Котляр ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 211 c.: рис., табл.
11.ВА695814 Чарнобыльскія матылі: жыцце пасля Чарнобыля [Текст] / пер. М. Бенц [та інш.] ; ред.-склад. В. Вераб'ева ; Арганізацыя па бяспецы і супрацоуніцтве у Еуропе. Мінскі офіс, Грамадскае аб'яднанне "Беларускі сацыяльна-экалагічны саюз "Чарнобыль". - Мінск : Грамадскае аб'яднанне "Рэспубліканскі літаратурна-мастацкі фонд "Гронка", 2003. - 213 с.
12.ВА696581 Топольник В. Г. Квалиметрия в ресторанном хозяйстве [Текст] : монография / В. Г. Топольник, А. С. Ратушный ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 243 с.
13.ВА672067 Веракіс А. І. Основи психології [Текст] : Навч. посібник / А. І. Веракіс [и др.]. - К. : [б.в.] ; Х. : [б.в.], 2005. - 416 с.: рис.
14.ВА717780 Топольник В. Г. Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - 174 с.: рис., табл.
15.ВА718242 Топольник В. Г. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 116 с.
16.ВА722146 Топольник В. Г. Математико-статистичні методи досліджень [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. - 176 с.
17.ВА742285 Топольник В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Готельно-ресторанна справа" / В. Г. Топольник ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - 391 с. : рис., табл.
18.ВА743728 Водка: технология, качество, инновации [Текст] : монография / О. В. Кузьмин [и др.] ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2011. - 307 с. : рис., табл.
19.ВА745205 Оцінка персоналу ресторанного господарства [Текст] : монографія / Топольник В. Г. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2011. - 272 с. : рис., табл.
20.ВС53821 Класіка [Текст] / уклад. Язэп Янушкевіч ; [пер.: Бабіньская-Крыжаньская Б. і ін.]. - Мінск : Віктар Хурсік [выд.], 2008. - 239 с. - (Літаратура XIX стагоддзя)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського