Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (11)
Пошуковий запит: (<.>A=Рашевська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
1.
РА351627

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА370391

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р102472


Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р102473


Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. роботи "Розроблення математичної моделі впливу температури надходження білка в молоці з використанням молочної сироватки" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 24

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
В347769/Ч. 2

Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. та викон. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 2 / уклад. Т. О. Рашевська, Г. Б. Федорова. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 26 с. - Бібліогр.: в кінці розділів.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р98676


Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заочної та скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2003. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р98667


Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної та заочної скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Є. Поліщук, Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 19

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС116880 з дод.

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 499 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 446-499.
2 кн. од.
Приложение:
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками. - К., 2009. - 102 арк. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА795635


Modality in patterns [Текст] : навч. посіб. із граматики / [І. О. Свердлова та ін.] ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 161. - 250 прим. - ISBN 978-966-285-203-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського