Пошуковий запит: (<.>A=Рашевська Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
|
| | |
|
1. | РА351627
Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА370391
Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р102472
Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с. - Бібліогр.: с. 13-14
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р102473
Оптимізація технологічних процесів галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. роботи "Розроблення математичної моделі впливу температури надходження білка в молоці з використанням молочної сироватки" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 24
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | В347769/Ч. 2
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. та викон. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 . Ч. 2 / уклад. Т. О. Рашевська, Г. Б. Федорова. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 26 с. - Бібліогр.: в кінці розділів.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р98676
Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заочної та скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2003. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | Р98667
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної та заочної скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Є. Поліщук, Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2003. - 19 с. - Бібліогр.: с. 19
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ДС116880 з дод.
Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 499 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 446-499. 2 кн. од. Приложение: Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками. - К., 2009. - 102 арк. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА795635
Modality in patterns [Текст] : навч. посіб. із граматики / [І. О. Свердлова та ін.] ; Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 161. - 250 прим. - ISBN 978-966-285-203-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |