Пошуковий запит: (<.>A=Купчик М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
|
| | |
|
1. | ВА587793
Охорона праці [Текст] : лабораторний практикум: Навч. посібник для студ. вузів / М. П. Купчик [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : Основа, 1998. - 224 с. - ISBN 966-7233-07-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
2. | Р86177
Кузьменко, Борис Володимирович. Основи ергономіки [Текст] : конспект лекцій з дисципліни "Основи охорони праці" для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / Б. В. Кузьменко, М. П. Купчик ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1999. - 15 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | ВА596135
Основи охорони праці [Текст] : підруч. для студ. вищих закладів освіти харчової пром-сті / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. П. Гандзюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 2000. - 409 с. - Бібліогр.: с. 408-409. - ISBN 966-7233-19-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р95076
Охорона праці в галузі. Розрахунки виробничого освітлення з використанням ПЕОМ [Текст] : метод. вказ. до викон. розрахункових робіт для студ. кваліфікаційного рівня - спец. та магістр ф-тів автоматизації і компьютерних систем та енергетичного денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Литвиненко, М. П. Купчик. - К. : НУХТ, 2002. - 8 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р95075
Охорона праці в галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. занять на тему: "Розрахунок систем механічної вентиляції" для студ. спец. 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв", 7.090223 "Машини та технологія пакування", 7.090226 "Обладнання фарм. та мікробіол. промисловості", 7.090264 "Машини та технологія переробки використаної упаковки" напряму "Інженерна механіка" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. С. Гуць, М. П. Купчик. - К. : НУХТ, 2002. - 22 с.: рис. - Бібліогр.: с. 22
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА658048
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 126 с.: іл. - Бібліогр.: с. 124-126
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА658148
Безпека життєдіяльності [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. М. Яцюк ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 372 с.: рис. - ISBN 966-612-031-3
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | Р104012
Технологія пектину та пектинопродуктів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик, І. О. Крапивницька. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | Р104415
Хімія сировини виробництв цукристих речовин [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик, І. О. Крапивницька. - К. : НУХТ, 2005. - 14 с. - Бібліогр.: с. 12-13
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р105936
Технологія цукристих речовин [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.050100 "Облік і аудит" напряму 0501 "Економіка і підприємництво" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Купчик [та ін.]. - К. : [б.в.], 2005. - 29 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | В356034/1
Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 1 : Вирощування та зберігання цукрових буряків. Видобування сахарози = Cultivation and storage of sugar beets. Eextraction of sucrose. - 2015. - 287 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 284. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-5-7 (Т. 1)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | В356034/2
Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 2 : Очищення дифузійного соку = Purification of diffusion juice. - 2015. - 271 с. : рис. - Текст укр. - Бібліогр.: с. 266-270. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-6-4 (Т. 2)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | В356034/3
Технологія цукру [Текст] = Sugar technology : підручник : у 3 т. / [А. А. Ліпєц та ін. ; за ред. В. М. Логвіна, А. І. Українця] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Експрес-об'ява, 2015. - ISBN 978-966-97450-4-0. Т. 3 : Кристалізація = Crystallization. - 2015. - 207 с. : рис., табл. - Текст укр. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-97450-7-1 (Т. 3)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СО37124
Купчик, Микола Мусійович. Стежками Тимка Падури (Хронологія та географія життя і творчості) [Текст] : [біогр. повість] : Drogami Timka Padury (Chronologia i geografia życia i twórczości) / Микола Купчик ; [пер. на пол. Ю. Войціцький]. - Вінниця : Твори, 2019. - 107, [1] с. : іл. - Текст парал. укр., пол. - Бібліогр.: с. 105-[108]. - 1000 прим. - ISBN 978-966-949-144-2
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |