Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.021$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
1.
Р77884


Резерви харчового білка в Україні [Текст] : конспект лекції / КДТЕУ ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
2.
ВА587307

Бабич, Анатолій Олександрович.
Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст] / А. О. Бабич. - К. : Аграрна наука, 1998. - 271 с. - Бібліогр.: с. 241-266. - ISBN 966-95490-6-Х

Рубрики:
 Соя 




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
3.
ВА625329

Ратушный, А. С..
Изменение белков и других азотистых веществ при кулинарной обработке продуктов [Текст] : учеб. пособие по дисциплине "Технология продукции общественного питания" для студ. вузов, обуч. по спец. 271200-Технология продуктов общественного питания / А. С. Ратушный [и др.]. - М. : [б.и.], 2001. - 104 с. - Библиогр. рек. лит.: с.99-103. - ISBN 5-7237-0266-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА563725

Бабич, Анатолій Олександрович.
Кормові і білкові ресурси світу [Текст] / А. О. Бабич. - К. : [б.в.], 1995. - 298 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА629370

Манолов, Петър.
Билки рецепти и билколечение [Текст] / П. Манолов. - [б. м.] : Световит, 1999. - 334 с.+ 8 л.ил. - Бібліогр.: с.319-322

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
6.
MFI3104/1-2

Vellani, Fausto Eros.
P-type ATPases from yeast to man [Text] : diss. / F. E. Vellani ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1995. - 112 p.: fig. - (Diss.ETH ; 11254)
2 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського