Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (9)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л864$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС96678

Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 256 арк.: табл. - арк. 183-198

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА340030

Полякова, Олена Іванівна.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полякова Олена Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
СТ522


Шоколад: Загальні технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - III, 14с., III, 14 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України)
Укр. та рос. мовами

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
4.
СТ3073


Какаовела молота. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 8 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ3207


Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 16 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ3358


Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ3355


Вироби кондитерські. Методи визначення золи і металомагнітних домішок [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ2247


Какао-порошок. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Кожанов [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.04.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ3904


Какао терте. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
СТ3930


Напівфабрикати кондитерські [Текст] ; Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
СТ4172


Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод (ISO 2291:1980, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
СТ4259


Какао-боби. Відбирання проб (ISO 2292:1973, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
СТ5291


Какао-боби. Технічні умови (ISO 2451:1973, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ІВ210329


Kunst in Schokolade [Text] / Gesellschaft für moderne Kunst am Museum Ludwig [u.a.]. - Köln : Hatje Cantz, 2005. - 144 S.: Ill. - ISBN 3-7757-1623-8
Tekst paral. nim., angl.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :


      
15.
MFI4316/1-3

Braur, Peter.
About physical-chemical factors, their changes during manufacturing and influence on the rheological and structural properties of chocolate like model systems [Text] : diss. / P. Braur ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2000. - 203 p.: fig. - (ETH-DISS ; 13940)
3 mfishe

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
16.
СТ6321/1

Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 23275-1:2009. Метод якісного визначення еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-1:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ6321/2

Тваринні та рослинні жири й олії [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України. - (Національний стандарт України).
Ч. 2 : ДСТУ ISO 23275-2:2009. Метод визначення кількісного вмісту еквівалентів какао-масла в какао-маслі чи шоколаді без добавок (ISO 23275-2:2006, IDT). - Чинний від 2011-07-01. - К., 2012. - V, 10 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ6893


Пасти шоколадні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ6924


Какао-порошок виробничий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2014-03-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ6936


Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком [Текст]. - Чинний від 2014-01-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 7 с. - (Національний стандарт України)




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського