Пошуковий запит: (<.>U=Л80-7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
|
| | |
|
1. | ДС55517
Романовський, Іван Якимович. Електрофізичні методи контролю якості сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.20.02 / Романовський Іван Якимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 343 л.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА295656
Романовський, Іван Якимович. Електрофізичні методи контролю якості сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.20.02 / Романовський Іван Якимович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1997. - 47 с.:іл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА355250
Водолазський, Віталій Миколайович. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА624111
Никитюк, Олександр Андрійович. Розробка систем якості в лабораторіях з випробувань сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів / О. А. Никитюк. - К. : Нора-прінт, 2001. - 247 с. - Бібліогр.: с. 243-244. - ISBN 966-7837-19-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА633998
Чмиленко, Федір Олександрович. Хімічний контроль якості продуктів харчування [Текст] : навч. посібник / Ф. О. Чмиленко, Л. В. Соболь ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : РВВ ДНУ, 2001. - 136 с. - Бібліогр.: рек. літ.: с.135.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ1073
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги [Текст] / розроб. М. Мухаровський [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА646678
НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств по виробництву харчової продукції та продовольчої сировини. M001-2003 [Текст] : метод. посібник / упоряд. В. М. Хмель, Є. О. Пархоменко ; заг. ред. О. Г. Топольницький ; Держспоживстандарт України, Інститут з питань управління якістю та навколишнім середовищем, ДП УкрНДНЦ. - Перша редакція. - К. : Хімджест, 2003. - 80 с. - ISBN 966-8537-03-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА694373
Чмиленко, Федір Олександрович. Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. - Бібліогр.: с. 290-291. - ISBN 966-551-196-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА673190
Шубин, Александр Александрович. Методы контроля пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие для вузов / А. А. Шубин [и др.] ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Кафедра химии. - Донецк : ДонГУЭТ, 2005. - 171 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 169. - ISBN 966-385-023-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВС43098
Эффективное внедрение НАССР [Текст] : учимся на опыте других / пер. с англ. В. Широков ; ред. Т. Мейес, С. Мортимор. - СПб. : Профессия, 2005. - 285 с.: рис., табл. - Библиогр.: в конце разд. - ISBN 5-93913-092-5. - ISBN 1-85573-504-0 (англ.)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ3681
Дослідження сенсорне; Словник термінів (ISO 5492:1992, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 37 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА707888
Методи контролю продукції тваринництва і рослинних жирів [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 300 c.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 297-299. - ISBN 978-966-680-404-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА737808
Ковбасенко, Володимир Мусійович. Сучасні методи контролю якості продукції тваринництва в процесі виробництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямком підготов. "Ветеринарна медицина" / Ковбасенко В. М., Гострик В. М. ; за ред. проф. Ковбасенка В. М. - О. : [ТЕС], 2010. - 283 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 278-281. - 200 прим. - ISBN 978-966-2389-06-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | Р123475
Базове керівництво з впровадження системи НАССР (методи гарантії безпечності та якості харчових продуктів) [в питаннях і відповідях] [Текст] : навч. посіб. / Бізікін С. В. [та ін.] ; Держ. інспекція сіл. госп-ва в Харк. обл., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Вид-во Іванченка І. С., 2013. - 39 с. - Бібліогр.: с. 39. - 2000 прим. - ISBN 978-617-7033-15-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА800904
Особливості впровадження системи НАССР на м'ясо-, молоко- та рибопереробних підприємствах України [Текст] : [навч.-посіб.] / Богатко Н. М. [та ін.]. - Біла Церква : [б. в.], 2016. - 282 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 277-281 . - 150 прим. - ISBN 978-966-2122-45-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА832536
Стибель, Володимир Володимирович. Управління безпечністю продуктів харчування [Текст] : практ. посіб. / Володимир Стибель, Маріан Сімонов ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів : Галицька видавнича спілка, 2018. - 228 с. : іл. - Бібліогр.: с. 217-218. - 230 прим. - ISBN 978-617-7363-83-4 Системи упр. безпечністю продуктів харчування: GMP, GHP, HACCP, TACCP, VACCP.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА856762
Лозова, Тетяна Михайлівна. Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари. Контроль та експертиза якості [Текст] : навч. посіб. / Лозова Т. М., Решетило Л. І. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 252-253. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-303-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |