Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (18)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС41301 Григоренко С. Н. Гигиеническая оценка новых микробных полисахаридов [Текст] : Дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Григоренко Сергей Николаевич ; Республиканский научный гигиенический центр, НИИ гигиены питания. - К., 1993. - 189 л.
2.ДС48941 Крамаренко Р. Н. Исследование контаминирующей микрофлоры на расстройке тестовых заготовок и разработка способов ее ингибирования [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.19 / Крамаренко Раиса Николаевна ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1995. - 142 л.
3.РА365669 Мельниченко Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Державна установа "Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М.Марзєєва АМН України". - К., 2009. - 20 с.
4.АО258201 Белоус В. М. Чай: История, бизнес, здоровье [Текст] / В. М. Белоус, В. П. Железный. - О. : ОКФА, 1995. - 68 с.
5.ВА575004 Технология желейной продукции перерабатывающей отрасли с модифицирующими добавками [Текст] / Ф. В. Перцевой [и др.]. - Х. : [б.в.], 1996. - 193 с.
6.ВА610313 Охрана труда в ликеро-водочном и пиво-безалкогольном производствах [Текст] : Сборник док. / сост. А. Ю. Духанин, В. Ю. Тулупов. - М. : НПК "Апрохим", 2000. - 377 с. - (Отраслевые сборники документов по охране труда)
7.ВА645516 Правила техники безопасности и производственной санитарии в пищеконцентратной и овощесушильной промышленности. НАОП 1.8.10-1.17-72 [Текст] / отв. ред. А. С. Шмуклер, А. М. Чивирев. - Х. : Форт, 2003. - 92 с. - (Информационно-справочная литература по охране труда)
8.ВС43098 Эффективное внедрение НАССР [Текст] : Учимся на опыте других / пер. с англ. В. Широков ; ред. Т. Мейес, С. Мортимор. - СПб. : Профессия, 2005. - 285 с.: рис., табл.
9.СО27242 Європейські вимоги до м'ясопереробних підприємств [Текст] : Довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко [та ін.] ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 122 с. - (Серія "Європейській вибір України")
10.ДС111021 Мельниченко Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Мельниченко Тетяна Іванівна ; Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - К., 2008. - 240 арк. : рис., табл.
11.ВА728473 Санітарія і гігієна на підприємствах з виробництва та переробки молока й молочних продуктів [Текст] : навч. посібник / М. В. Чорний, Н. М. Наливайська, В. А. Пасічник, Т. М. Рижкова. - Х. : Гриф, 2010. - 284 с. : рис.
12.РА389818 Кроитору К. Физиолого-гигиеническая оценка обучения детей на уроках информатики [Текст] : автореф. дис. ... д-ра мед. наук : 14.00.07 / Кроитору Кэтэлина. - Кишинев, 2012. - 29 с. : рис.
13.ВС55190 Система аналізу ризиків і критичних точок ХАССП [Текст] : рек. для молокоз-дів зі зразками прогр. ХАССП для молоч. продуктів / Міжнар. асоц. виробників молоч. продукції. - [Б. м.] : IDFA, 2009. - 303 с. : табл.
14.СТ6792 Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики (CAC/RCP 23-1979, Rev.2-1993, IDT) [Текст]. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 70 с. - (Національний стандарт України)
15.СТ6915 Продукти харчові. Настанови щодо загальних принципів гігієни (CAC/RCP 1-1969, REV.4-2003, IDT) [Текст]. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - V, 26 с. - (Національний стандарт України)
16.ВА800205 Бочарова О. В. Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл.
17.ВА807459 Вимоги санітарії і гігієни праці при переробці м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : [навч. посіб.] / Бутко Д. А. [та ін.]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2016. - 239 с. : рис., табл.
18.ВА807583 Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза)
19.СТ8697 Продукти харчові. Мікробіологічний ризик. Принципи та настанови щодо проведення оцінювання [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - IV, 7 с. - (Національний стандарт України)
20.СТ9375 Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання хліба. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського