Пошуковий запит: (<.>U=Л961.92/99$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС44145 Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Ирха Лидия Александровна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 286 л.
|
2. | ДС52356 Милорава О. В. Разработка электрофизических методов извлечения сока из стеблей сахарного сорго в качестве компонента консервированных пищевых продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Милорава Ольга Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 178 л.
|
3. | ДС52936 Форсюк А. В. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 175 л.
|
4. | ДС83112 Петрова Ю. Н. Совершенствование процесса и оборудования для стабилизации качества вишневого сока с использованием высокого давления [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлия Николаевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2004. - 206 л.: рис.
|
5. | ДС86951 Ткач Н. І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Полтавський ун-т споживчої кооперації України. - Полтава, 2004. - 267 арк.
|
6. | ДС104814 Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 251 арк.
|
7. | ДС105021 Суткович Т. Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 243 арк.
|
8. | РА284792 Палвашова Г. І. Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13 / Палвашова Ганна Ігорівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.
|
9. | РА282167 Снежкин Ю. Ф. Научные основы разработки ресурсосберегающих теплотехнологий производства фруктово-ягодных порошков [Текст] : Автореф.дис...д-ра техн.наук:05.14.04;05.18.12 / Снежкин Юрий Федорович ; АН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1993. - 48 с.
|
10. | РА293982 Форсюк А. В. Теплообмін при випаровуванні з поверхні гравітаційно- стікаючих плівок яблучних соків [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.04 / Форсюк Андрій Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 24 с.
|
11. | РА295023 Мілорава О. В. Розробка електрофізичних методів здобування соку із стеблів цукрового сорго як компонента консервованих харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мілорава Ольга Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 22 с.
|
12. | РА361457 Оленєв М. В. Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 16 с.
|
13. | РА363998 Оленєв М. В. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Оленєв Микола Володимирович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 16 с.
|
14. | РА368649 Саркісян Г. О. Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Саркісян Ганна Овсепівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 18 с.
|
15. | РА281498 Калмикова І. С. Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку? [Текст] : Автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмикова Ірина Семенівна ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості. - О., 1993. - 18 с.
|
16. | РА328951 Петрова Ю. М. Удосконалення процесу та обладнання для стабілізації якості вишневого соку з використанням високого тиску [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Петрова Юлія Миколаївна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2004. - 18 с.: рис., табл.
|
17. | РА333755 Ткач Н. І. Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ткач Надія Іванівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 18 с.: рис.
|
18. | РА353491 Козонова Ю. О. Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Козонова Юлія Олександрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.
|
19. | РА353441 Суткович Т. Ю. Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Суткович Тетяна Юліанівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 19 с.
|
20. | РА355190 Осокіна Н. М. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.
|
| |